Cabi

Ny kontorassistent hos Cabi

Del

Videnshuset Cabi har styrket sit administrative team med ansættelsen af Maria Lønsgaard Randrup. Hun er ny superbruger på Cabis interne dokumenthåndtering og skal også løse opgaver for økonomiafdelingen.

Med en bred erfaring fra flere administrative stillinger i det offentlige er Maria Lønsgaard Randrup netop trådt ind i Cabis support-gruppe.

Her får hun først og fremmest ansvaret for, at Cabis interne dokumenthåndtering fungerer og lever op til nutidens krav om databehandling. Hun vil også stå for intern oplæring i systemet.

Derudover vil hun også løse opgaver for økonomifunktionen, stå for korrektur og sprogredigering og assistere i receptionen efter behov.

Maria Lønsgaard Randrup har en uddannelse i offentlig administration fra Aarhus Kommune, hvor hun efterfølgende har været ansat som administrativ medarbejder i henholdsvis Kultur og Borgerservice og Teknik og Miljø. Senest har hun haft en stilling som kontorfunktionær ved Aarhus Universitet.

Maria bliver budt velkommen i det landsdækkende videnshus Cabi med hovedsæde i Aarhus, hvor hun bliver kollega til 36 konsulenter og specialister.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe Lundh
Presseansvarlig
dol@cabiweb.dk
4016 3101


Ea Nielsen
Souschef
eni@cabiweb.dk
4128 4126

Billeder

Om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for alle, der ønsker at fremme:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Hvert år siden 2002 har Cabi også uddelt CSR People Prize til socialt ansvarlige virksomheder. 

Udsatte unge, S'et i ESG og trivsel

Cabi bidrager til at udvikle den danske beskæftigelsesindsats, og vores mål er, at endnu flere virksomheder tager socialt ansvar. Derfor stiller vi os til rådighed for at formidle gode erfaringer, eksempler, tal og metoder til pressen for at nuancere og øge den offentlige debat om det rummelige arbejdsmarked.
Det er fx inden for temaer som: 

Følg pressemeddelelser fra Cabi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cabi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye