Vejdirektoratet

Broløft spærrer en del af Viborg Hovedvej i weekenden

Del

Vejdirektoratet anlægger en ny stibro over Viborg Hovedvej ved Tørring for at forbedre trafiksikkerheden for skolebørn i området. Fra fredag den 15. december til mandag den 18. december bliver broen løftet på plads, og det giver omkørsel for personbiler og særligt lastbiler.

Vejdirektoratet spærrer en del af Viborg Hovedvej i weekenden, og det giver omkørsel for trafikanterne. Kort: Vejdirektoratet
Vejdirektoratet spærrer en del af Viborg Hovedvej i weekenden, og det giver omkørsel for trafikanterne. Kort: Vejdirektoratet

Cyklister og fodgængere skal kunne krydse Viborg Hovedvej ved Tørring på mere sikker vis, og det gælder særligt skolebørn, der færdes i området. Derfor er Vejdirektoratet ved at etablere en ny stiforbindelse på tværs af landevejen.

Arbejdet har stået på siden august på Melhedevej og Egholmvej, der ligger på hver sin side af Viborg Hovedvej. Nu er tiden kommet til, at Vejdirektoratets entreprenør skal løfte den cirka 40 tons tunge stålbro på plads og skabe stiforbindelse mellem de to sideveje.

Den nye stibro ankommer i ét stykke og skal løftes på plads med en kran. Arbejdet udføres i weekenden for at genere trafikanterne mindst muligt.

Vejdirektoratet forventer, at den nye stibro kan tages i brug inden årets udgang.

Konsekvenser for trafikanter og naboer
Konkret får arbejdet med at etablere den nye stibro følgende trafikale konsekvenser:

  • Viborg Hovedvej vil være spærret mellem Vongevej og Brædstrupvej i perioden fredag den 15. december kl. 17.00 til mandag den 18. december kl. 10.00.

  • Personbiler henvises til omkørsel gennem Tørring by, mens lastbiler skal ud på en længere omkørsel øst om Tørring. Der vil være skilte i området, der viser omkørselsruten for personbiler og lastbiler.

  • Trafikanter skal forvente længere rejsetid grundet omkørsel hen over weekenden. Dette gælder især for lastbilchauffører.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanter og naboer i området.

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Mens vejarbejdet står på, bliver personbiler ledt ind gennem Tørring by, mens lastbiler skal ud på en længere omkørselsrute. Kort: Vejdirektoratet.
Mens vejarbejdet står på, bliver personbiler ledt ind gennem Tørring by, mens lastbiler skal ud på en længere omkørselsrute. Kort: Vejdirektoratet.
Download

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye