Grundet stor efterspørgsel på billetter til Morgan Jay´s ”Love Across The Pond” show på Hotel Cecil i foråret 2024, annonceres der nu et ekstra show 29. april 2024.

Del

Morgan Jay er en musiker og komiker baseret i Los Angeles. Han får sin musikalske inspiration fra sin brasiliansk/ italienske baggrund og sin opvækst i 90’erne. Han startede i New York, hvor han gik på Tisch School of the Arts, mens han på samme tid lavede stand-up i baglokalerne og barerne på den alternative comedy-scene i New York.

Morgan Jay har vundet adskillige priser og har turneret på tværs af USA, hvor han bl.a. har optrådt på MTV’s Wild n Out, NBC, samt Comedy Central. Med millioner af følgere på tværs af sine sociale medieplatforme er han dog mest kendt for sine virale TikTok og Instagram-opslag. Hans selvudgivne comedy special, "I Hope My Ex Doesn't See This" er tilgængelig nu.

Gør dig selv en tjeneste og se Morgan Jay synge sange om kærlighed, dating og forhold, tilsat en et stort glimt i øjet, på Hotel Cecil 29. april 2024.

 

 

Billetpriser: 195 kr. + gebyr

 

Presale til ventelisten starter tirsdag 12. december kl. 10:00.

Alle på listen vil blive kontaktet af Ticketmaster direkte via e-mail.

Billetsalget starter torsdag 14. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye