Life Science Rådet inviterer til lancering af rådets anbefalinger til regeringens kommende strategi for life science

Del

Pressen inviteres til lancering med Life Science Rådet, erhvervsminister Morten Bødskov, indenrigs- og sundhedsminister Sofie Løhde og uddannelses-og forskningsminister Christina Egelund.

Life science er i dag et af Danmarks største eksporterhverv og en afgørende faktor i dansk økonomi. Innovative sundhedsløsninger er samtidig hver dag med til at gøre en forskel for borgere, patienter og medarbejdere i sundhedsvæsenet. Men potentialet for life science-sektoren er endnu større. Derfor er der behov for, at den kommende strategi tager dansk life science til det næste niveau. Life Science Rådet præsenterer derfor deres ambitioner og anbefalinger for life science-sektoren i Danmark frem mod 2030.

Tid: Mandag den 11. december 2023 kl. 09:00.
Pressen inviteres til at ankomme fra kl. 08:45. Der er mulighed for bilaterale interviews fra kl. 10:00.

Sted: Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, Indgang 44, Auditorium 1.

Tilmelding er nødvendig og skal ske til presserådgiver Emma Burchardt, e-mail: emmbur@em.dk, tlf.: 91 39 94 23.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Dansk-tysk samarbejde om europæisk industripolitik: Bødskov besøger Habeck i Berlin20.2.2024 13:53:32 CET | Pressemeddelelse

Erhvervsminister Morten Bødskov mødes i dag med sin kollega den tyske vicekansler og erhvervs- og klimaminister, Robert Habeck. Fokus for besøget er industripolitiske temaer som fx styrkelse af EU’s konkurrenceevne, byrdereducering og grøn transformation af industrien. Erhvervsminister Morten Bødskov: ”Jeg er rigtig glad for i dag igen at mødes med min tyske kollega vicekansler og erhvervs- og klimaminister Robert Habeck. Vi mødes på et helt afgørende tidspunkt, for Europa risikerer at tabe kampen om de grønne jobs. Danmark og Tyskland deler en unik grænseregionen med potentiale for industriel omstilling og deler den samme mission: EU skal tilbage i spidsen af den globale konkurrence og vi skal have fremtidens arbejdspladser her. Det betyder, at vi skal tiltrække flere private investeringer, sikre hurtigere godkendelser og reducere unødvendige byrder for vores virksomheder. Derfor vil vi som næste skridt sammen sende konkrete løsningsforslag til Kommissionen. Med vores møde i dag under

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye