Emirates

Emirates forventer 1 million flyrejsende i december – og mange af dem er danskere

Del

Hvis du vælger at rejse med Emirates i december, vil du blive budt velkommen med traditionelle julelækkerier og festlige måltider både i Emirates' lounges og ombord på flyet. Luftfartsselskabet forventer at betjene 1 million rejsende i løbet af december, og ruten mellem København og Dubai er særdeles populær omkring jul og i vinterferien.

I perioden omkring jul, nytår og vinterferien oplever luftfartsselskabet Emirates altid en travl sæson – også i Danmark, hvor mange søger mod varmere himmelstrøg. Allerede nu er antallet af reservationer på flyselskabets ruter fra København til Dubai og videre ud i verden markant højere end samme periode sidste år. 

- Der er stadig ledige pladser frem til jul, men fra 1. juledag og frem til starten af januar er der ved at være udsolgt, og tendensen med fyldte fly fortsætter ind i februar og selvfølgelig især i forbindelse med vinterferien i uge 7, siger Emirates danske landechef, Morten Balk

- Danskerne rejser igen i år væk fra kulden. De populære destinationer Dubai, Thailand, Bali, Mauritius og Vietnam har fået selskab af Sydafrika og Australien, fortsætter han.

En duft af jul i Emirates' lounges

De fjerne rejsemål giver et stop-over i Dubai lufthavn, og svinger man forbi en af Emirates' mange lounge-områder, dufter der allerede brunt og brændt fra de mange juleinspirerede retter, snacks og varme drikke. I First og Business Class Lounge byder køkkenet på stegt kalkunbryst med tranebærsauce, sukkerglaserede kastanjer, rosenkål og lækre nye kartofler. Og på Business Class Lounge serveres der endda også julemiddag – her kombineret med fristende desserter som kirsebærconfit, julekage, ingefærkrydret pære/chokoladepralinékage og en syrlig og forfriskende tranebærsorbet. Er julemenuen ikke helt nok til at stille sulten, så kan man justere med æblekage og honningkageis eller få en varm honningkagelatte, en karamel/nøddemokka eller cocktails og mocktails af Emirates' egne mixologer.

Julen fortsætter ombord

Det er selvfølgelig ikke kun på landjorden, at Emirates markerer julen. I hele december måned serverer Emirates traditionen tro juleinspirerede måltider og snacks i alle kabiner på relevante ruter. Business- og Premium Economy Class-passagerer kan vælge juleretter såsom citronmarinerede kongerejer eller en skandinavisk inspireret gravadlaks med ingefær, kandiseret appelsin og Sevruga-caviar.

Hovedretten består af stegt kalkun med skysauce, glaserede kastanjer, braiseret rødkål, ristet græskar, dampede rosenkål og cremet kartoffelgratin. Dessertkortet omfatter julepudding med crème anglaise, hvid chokoladekage med hindbærcurd eller en krydret tranebærkage.

Rejsende på Economy Class bydes ligeledes på en julemenu med stegt kalkun eller kyllingeroulade med kastanjefyld, ristede kartofler med persille og sæsonens grøntsager, efterfulgt af en overdådig frugtkage med appelsinsauce.

39 nye julefilm til rejsen

Julen er fyldt med traditioner – og blandt dem hører en række klassiske julefilm, mange bare skal se for at den rette julestemning kan indfinde sig. Emirates har fundet hele 39 julefilm frem, og de ligger klar på den populære ice-platform – Emirates' prisvindende underholdningssystem ombord.

Blandt årets nyheder er How to Ruin the Holidays, Christmas with the Campbells og Mistletoe Ranch samt klassikere som Last Christmas, The Holiday, Elf, Polarekspressen og endda Rudolf med den røde tud fra 1964.

Er der stadig rejsetid, der skal udfyldes, så er der også et udvalg af 19 julespecials og -shows, herunder The Office Christmas Special, Mariah Carey: Merry Christmas to All!, Dolly Parton's Mountain Magic Christmas og til bagedyst-fans: The Great Christmas Bake Off.

De yngste er der selvfølgelig også tænkt på med hits som How To Train Your Dragon: Homecoming, Merry Madagascar, Kung Fu Panda Holiday og The Doc McStuffins Christmas Special.

Skal der jul i ørerne undervejs, så er der 26 album med julemusik fra kunstnere som Ariana Grande, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Sia, Frank Sinatra, Elvis Presley, Ella Fitzgerald og mange, mange flere.

null

December til februar er travle rejsemåneder
Emirates anbefaler, at man planlægger sin rejse grundigt, hvis man rejser i december. I løbet af de fleste december-weekender forventes det, at over 75.000 Emirates-passagerer dagligt vil rejse fra Dubai International Airport.

Ankom gerne i god tid, op til 3 timer før afgang, og tjek, hvornår du skal boarde dit fly, så du når helt frem til gaten i rette tid. Dubai Internationale Lufthavn har et bredt udvalg af indchecknings- og bagageafleveringsmuligheder, inklusive Emirates City Check In & Travel Store, nye indcheckningsområder for First og Business Class i Dubai International Airport samt mulighed for at tjekke ind hjemmefra.

Download Emirates-appen og tjek ind online

Download Emirates-appen for nem adgang til alle oplysninger om din flyrejse. Book og ændr flyvninger, download digitalt boardingpas til de fleste destinationer, få besked om din flyvning, se hvilke måltider der serveres, forudbestil dit varme måltid på Business Class, book chaufførservice og vælg de film, du ved, du vil se om bord.

Aflevér din bagage dagen før hjemrejse

Som rejsende med Emirates kan du aflevere din bagage i Dubai Lufthavn op til 24 timer før afrejse uden ekstra omkostninger. 

Hurtig indtjekning hos Emirates City Check In & Travel Store

Spar tid i lufthavnen og check ind i Emirates City Check-In and Travel Store i ICD Brookfield Place, Dubai International Financial Centre (DIFC) i stedet. Den ligger praktisk i hjertet af forretningsdistriktet, og her kan Emirates-kunder checke ind, aflevere bagage og nyde de lækre omgivelser fra 24 timer og indtil 4 timer før afgang. Der er åbent fra kl. 8:00 til 22:00 dagligt via selvbetjente indtjekningskiosker.

null
null

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye