Mentech A/S

Samsung og Mentech Danmark udvider deres samarbejde

Del

Mentech er en af de førende autoriserede elektronikserviceudbydere i Norden, der specialiserer sig i elektroniske reparationer. Vi udvider nu vores partnerskab med Samsung. Vi har fået autorisation til at udføre garantireparationer og reparationer uden for garantien on-site for Samsungs B2B-kunder. Dette gælder for alle Samsung-monitors, herunder dem, der bruges i kommercielle sammenhænge. Vi er taknemmelige for den tillid, Samsung har vist os.

Samsung og Mentech udvider deres samarbejde
Samsung og Mentech udvider deres samarbejde

Garantireparationer af Samsung-skærme og displays.

Samsung og vores Mentech-team i Danmark giver nu hinanden hånden på en helt ny aftale. Denne aftale giver vores Mentech-afdeling i Danmark grønt lys til at tilbyde garantireparationer og reparationer uden for garantien on-site for alle Samsung monitors, computerskærme og skærme, der bruges professionelt i hele Danmark. Det er et spring fremad, ikke kun for os, men også for B2B-markedet i Danmark.

Mere end skærme: Alle Samsung-produkter under vores omsorg.

Vi er glade for at annoncere et betydeligt partnerskab mellem Samsung og Mentech Danmark, der bringer en frisk dimension til vores tjenester. Under denne nye aftale er vi nu en autoriseret serviceudbyder for Samsungs B2B-kunder og tilbyder løsninger til reparationer on-site, både inden for garantien og uden for garantien af Samsung kommercielle skærme.

Vores service inkluderer i øjeblikket mobiltelefoner, tablets, bærbare enheder og laptops. Vi er glade for at annoncere vores udvidelse, muliggjort gennem vores nye autorisation fra Samsung. Denne udvidelse giver os mulighed for at udvide vores serviceudvalg til at inkludere Samsung-monitors, computer monitors og bredt anvendte professionelle skærme i hele Danmark.

Styrket partnerskab mellem Samsung og Mentech Danmark.

Dette langvarige partnerskab mellem vores virksomhed, Mentech, og Samsung fortsætter med en ny og større autorisation. Vi udtrykker vores dybe taknemmelighed til Samsung for at placere deres tillid til os. Vi mener, at dette er en spændende mulighed og en stor aftale for B2B-markedet i Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Samsung og Mentech udvider deres samarbejde
Samsung og Mentech udvider deres samarbejde
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye