Gorm Wisweh hylder professorens grønne grød i ny kogebog
Gorm Wiswehs kogebog Grøn grød tager udgangspunkt i professor Oluf Borbye Pedersens revolutionerende grønne grød, der har ført til en ægte livsstilsændring for kokken. For at få endnu flere til at elske den grønne grød, har Gorm Wisweh udviklet en række opskrifter, så man kan få lidt variation i sine sunde vaner.
Professorens grønne grøde har allerede vundet manges hjerter og gavnet manges mave-tarm-system. Denne grød, bestående af omkring 500 gram råt grønt blendet til en morgenmadsgrød, er ikke blot en kulinarisk nydelse, men også et kraftfuldt skridt mod en sundere livsstil.
Gorm Wisweh, ophavsmanden til Gorms Pizza og kendt fra mange populære tv-udsendelser, er inspireret af professor Pedersens forskning i tarmene og deres forbindelse til vores overordnede velvære, og han deler her sin personlige rejse mod sundhed og balance. Denne bog er ikke kun en hyldest til Pedersens forskning, men også et praktisk værktøj for dem, der gerne vil i gang med den grønne grød – eller måske savner lidt nye smagsvarianter. Den indeholder kreative og velsmagende variationer af den oprindelige grønne grød, er designet til at bekæmpe madspild og tilføre variation i hverdagen.
Her er ikke blot 30 forskellige opskrifter på den grønne grød; bogen er også en guide til selvomsorg og velvære. Den grønne grød har allerede vist sig at have betydelige fordele, herunder vægttab, bedre livskvalitet og større sundhed. Denne tilgang er ikke kun en kostændring, men en livsstilsændring, der har bevist sit værd for mange.
Gorm Wisweh inviterer alle til at udforske de mange muligheder, der findes i den sunde grønne grød. Han deler rundhåndet ud af sin tips og tricks til at gøre det hele nemt og overskueligt, så dagen kan få en god begyndelse. Grøn grød er kogebogen til alle, der gerne vil gøre noget godt for deres tarmsystem, mens de spiser en lækker og nærende morgenmad.
Fakta om bogen:
Titel: Grøn grød
Forfatter: Gorm Wisweh
Forlag: Turbine
ISBN: 9788743600633
Sidetal: 110
Vejl. pris: 229,95 kr.
Udgivelsesdato: 6. december 2023
Nøgleord
Kontakter
Marie JensbyPR og kommunikation
Tlf:60548460marie.jensby@turbine.dkBilleder
Links
Om Turbine Forlaget
Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.
Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.
Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S
Gør dine sociale medier autentiske2.10.2024 14:11:42 CEST | Pressemeddelelse
Camilla Stemann er ekspert inden for sociale medier og digital marketing. I bogen Like, kommentér, del – sådan bruger du sociale medier professionelt og autentisk deler hun ud af sin store viden om og mangeårige erfaring med de medier, der dagligt bruges af både privatpersoner, små og store virksomheder og personlige brands med en sag.
Storslået og gennemillustreret værk om vikinger2.9.2024 09:11:00 CEST | Pressemeddelelse
Nu udkommer Jesper Asmussens store, let tilgængelige og gennemillustrerede værk, Vikinger – hverdagsliv, gudetro og togter, om alle aspekter af vikingernes liv og verden – lige fra den nære dagligdag hjemme til deres kolonigrundlæggelser langt, langt borte.
Ansigtsyoga er for alle uanset alder og køn29.8.2024 13:10:15 CEST | Pressemeddelelse
Dorte Andersen fra den populære Instagramprofil @yogafacelift udgiver sin første bog med træningsøvelser, der styrker og toner ansigtsmusklerne, så udstrålingen forynges, blodcirkulationen forbedres og den naturlige kollagenproduktion stimuleres.
Vigdis Hjorths ”Gentagelsen” udkommer nu på dansk13.8.2024 09:17:00 CEST | Pressemeddelelse
Gentagelsen er titlen på Vigdis Hjorths seneste roman, der har høstet mange gode anmeldelser og flotte nomineringer i Norge. Karen Fastrup har oversat den lille roman, der nu udkommer på dansk.
38 spisefisk fra de danske farvande12.8.2024 15:25:00 CEST | Pressemeddelelse
Fotograf og bymenneske Mikkel Russel Jensen har fotograferet 38 spisefisk, der kan fiskes lovligt i de danske farvande. De smukke fotografier og beskrivelserne af fiskene skal øge kendskabet til det liv og den råvare, som endnu findes i havet – og som vi skal passe på.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum