Turbine Forlaget A/S

Gorm Wisweh hylder professorens grønne grød i ny kogebog

Del

Gorm Wiswehs kogebog Grøn grød tager udgangspunkt i professor Oluf Borbye Pedersens revolutionerende grønne grød, der har ført til en ægte livsstilsændring for kokken. For at få endnu flere til at elske den grønne grød, har Gorm Wisweh udviklet en række opskrifter, så man kan få lidt variation i sine sunde vaner.

Gorm Wisweh spiser selv professorens grønne grød og nyder det. I kogebogen "Grøn grød" kommer han med sin bud på variationer af den sunde grød, så den gode vane ikke bliver triviel.
Gorm Wisweh spiser selv professorens grønne grød og nyder det. I kogebogen "Grøn grød" kommer han med sin bud på variationer af den sunde grød, så den gode vane ikke bliver triviel. ©David Bering / Montgomery ©David Bering / Montgomery

Professorens grønne grøde har allerede vundet manges hjerter og gavnet manges mave-tarm-system. Denne grød, bestående af omkring 500 gram råt grønt blendet til en morgenmadsgrød, er ikke blot en kulinarisk nydelse, men også et kraftfuldt skridt mod en sundere livsstil.

Gorm Wisweh, ophavsmanden til Gorms Pizza og kendt fra mange populære tv-udsendelser, er inspireret af professor Pedersens forskning i tarmene og deres forbindelse til vores overordnede velvære, og han deler her sin personlige rejse mod sundhed og balance. Denne bog er ikke kun en hyldest til Pedersens forskning, men også et praktisk værktøj for dem, der gerne vil i gang med den grønne grød – eller måske savner lidt nye smagsvarianter. Den indeholder kreative og velsmagende variationer af den oprindelige grønne grød, er designet til at bekæmpe madspild og tilføre variation i hverdagen.

Her er ikke blot 30 forskellige opskrifter på den grønne grød; bogen er også en guide til selvomsorg og velvære. Den grønne grød har allerede vist sig at have betydelige fordele, herunder vægttab, bedre livskvalitet og større sundhed. Denne tilgang er ikke kun en kostændring, men en livsstilsændring, der har bevist sit værd for mange.

Gorm Wisweh inviterer alle til at udforske de mange muligheder, der findes i den sunde grønne grød. Han deler rundhåndet ud af sin tips og tricks til at gøre det hele nemt og overskueligt, så dagen kan få en god begyndelse. Grøn grød er kogebogen til alle, der gerne vil gøre noget godt for deres tarmsystem, mens de spiser en lækker og nærende morgenmad.

Fakta om bogen:

Titel: Grøn grød
Forfatter: Gorm Wisweh
Forlag: Turbine
ISBN: 9788743600633
Sidetal: 110
Vejl. pris: 229,95 kr.
Udgivelsesdato: 6. december 2023

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Forsiden til kogebogen "Grøn grød"
Forsiden til kogebogen "Grøn grød"
Download

Links

Om Turbine Forlaget

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

100 års dansk keramik samlet i flot værk18.11.2024 08:57:00 CET | Pressemeddelelse

Dansk keramik har gennem de sidste 100 år indtaget en helt særlig plads inden for kunst og design, nationalt og internationalt. I 100 års dansk keramik giver Carsten Bagge Laustsen en samlet fremstilling af den moderne danske keramiske tradition. Fra modernismens frembrud med Thorvald Bindesbøll og den tidlige kunstkeramik, over 1920’ernes og 1930’ernes stentøjsrevolution på Den Kongelige Porcelænsfabrik, enkeltværkstederne og studiekeramikken fra 1950’erne og endelig frem til den nye og mere eksperimenterende, skulpturelle keramik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye