Varde Kommune

Ny dagtilbudschef i Varde Kommune

Del

Varde Kommune har ansat Anne Marie Muff som ny dagtilbudschef.

Anne Marie Muff bliver ny dagtilbudschef i Varde Kommune.
Anne Marie Muff bliver ny dagtilbudschef i Varde Kommune.

NAVNE

Den 15. januar tiltræder Anne Marie Muff som dagtilbudschef i Varde Kommune.

Anne Marie Muff er en erfaren kommunal leder og har blandt andet stået i spidsen for forskellige afdelinger og centrale stabe i Herning Kommune og Fredericia Kommune.

Senest kommer hun fra en stilling som økonomi- og administrationschef i Education Esbjerg, hvor hun været med til at opbygge administrationen.

Citat

Britta Boel, direktør for Børn, Læring og Job i Varde Kommune:

”Med Anne Marie Muff får vi en stærk leder med en bred kommunal erfaring. Den erfaring bliver værdifuld i arbejdet med at sikre, at vi får styrket vores dagtilbud til en fremtid, hvor vi blandt andet står overfor et faldende børnetal.”

Anne Marie Muff, kommende dagtilbudschef i Varde Kommune:

”At stå i spidsen for dagtilbudsområdet i Varde Kommune ser jeg som en rigtig spændende og meningsfuld ledelsesopgave. Samtidig er Varde Kommune en ambitiøs og visionær kommune på børneområdet, og det ser jeg frem til at blive en del af. Jeg glæder mig til at lære organisationen at kende og ser frem til samarbejdet med både ledere og medarbejdere, kolleger, politikere og borgere.”

Kontakter

Om Varde Kommune

- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye