Finans Danmark

Finans Danmark ansætter ny Public Affairs-chef

Del

Finans Danmark henter ny Public Affairs-chef på Christiansborg. Valget er faldet på den 35-årige cand.scient.pol., Simon Merrild Lyngsø.

”Vi er rigtig glade for at få Simon med på holdet i Finans Danmark som vores nye PA-chef. Han har mange års erfaring fra Christiansborg og er en indsigtsfuld og troværdig samarbejdspartner for mange på og omkring Slotsholmen. Det vil, kombineret med hans stærke kompetencer inden for politisk rådgivning, politikudvikling og strategisk kommunikation, være med til at styrke vores interessevaretagelse yderligere i fremtiden som både interesse- og arbejdsgiverorganisation” siger Stine Luise Goll, Public Affairs- og kommunikationsdirektør i Finans Danmark.

Simon Merrild Lyngsø kommer senest fra en stilling som chef for politik, presse og kampagne hos Det Konservative Folkeparti på Christiansborg, hvor han har været ansat siden 2014.

”Finans Danmarks medlemmer løser vigtige opgaver for hele samfundet. Tænk bare på værdien af at kunne få et boliglån, betale regninger på nettet, få hjælp til at føre sin virksomhed gennem den grønne omstilling eller at ens pensionsopsparing vokser. Så jeg ser frem til at blive en del af holdet og bruge min erfaring til at hjælpe med at styrke den finansielle sektors rolle i samfundet. Der venter en række komplekse og interessante opgaver, som har betydning for både virksomheder og for samfundet, og det glæder jeg mig til at kaste mig over.” siger Simon Merrild Lyngsø.

Simon Merrild Lyngsø tiltræder den 1. februar 2024.

For yderligere kontakt:

Finans Danmarks presseafdeling på 3370 1020

Billeder

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye