Så er det nu: Flyselskabet PLAY har sat østkyst destinationer i USA på tilbud, men der skal købes før weekenden

Del

Islandske PLAY sælger lige nu flybilletter til priser helt ned til 849 DKK* inklusive skatter og afgifter for én vej. Det gælder for destinationerne Baltimore, New York, Washington og Boston. Hvis ambitionerne ikke rækker helt til USA, kan man for 399 DKK* komme en tur til Reykjavik. 

Salget er åbnet op på FlyPlay.com og lukker fredag den 8. december, eller så længe der er ledige billetter. 

Rejseperioden løber fra nu til og med april måned, så både juleferie, vinterferie og påskeferie er med i den mulige rejseperiode. Hvis man drømmer om en spontan juleferie til USA, så har man netop nu chancen for at erhverve sig billige billetter. 

Spar tid gennem lufthavnen til NYC
Islandske PLAY er etableret som lavprisselskab, men har med det aktuelle tilbud skærpet priserne ekstraordinært. Flyselskabet har siden etableringen i juni 2021 været på en imponerende vækstrejse og flyver nu til over 30 destinationer i Europa og USA. 

PLAY flyver blandt andet til New York Stewart International Airport som det eneste internationale selskab. Det betyder, at rejsetiden fra dit flysæde til New York City er betydeligt kortere. Selvom lufthavnen ligger 75 minutters kørsel fra Times Square, er den meget lettere at komme til og fra grundet dens lille størrelse og begrænsede antal rejsende. Til sammenligning tager det i gennemsnit to til tre timer at nå til Manhattan fra JFK Airport og Newark Airport på grund af lufthavnenes overvældende størrelse, antal passagerer og langtrukne sikkerhedsprocedurer.  

Se alle de aktuelle tilbud på FlyPlay.com

*Priserne gælder PLAY basic fare pr. person pr. enkeltrejse, når man booker tur-retur fly til Island (KEF), Baltimore (BWI), Boston (BOS), New York (SWF) og Washington DC (IAD) fra København (CPH). 

Kontakter

PLAY er et lavprisflyselskab, der flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

I oktober 2023 blev PLAY udnævnt som bedste kabinepersonale af USA Today og deres 10Best Reader's Choice Award. 

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Trafiktal: PLAYs lokale andel og passagertal stiger sammenlignet med sidste år10.7.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flyselskabet PLAY transporterede 173.109 passagerer i juni 2024, hvilket markerer en stigning på 7,5% fra juni 2023, hvor flyselskabet transporterede 160.979 passagerer. Belægningsgraden i juni 2024 var 86,0%, hvilket repræsenterer en lille nedgang fra 87,2% i juni sidste år. Tilgængelige sædekilometer (ASK) steg med 8,8%, mens omsætningen pr. passagerkilometer (RPK) steg med 7,3% mellem juni 2023 og juni 2024.

Stærk stigning i passagertal og belægningsgrad midt i kapacitetsudvidelse7.5.2024 15:49:52 CEST | Pressemeddelelse

I april 2024 oplevede flyselskabet, PLAY, en betydelig stigning i passagertallet med 122.217 rejsende sammenlignet med 102.499 i april 2023, hvilket markerer en bemærkelsesværdig stigning på 19 pct. Desuden var belægningsgraden for april 2024 85,1 pct. sammenlignet med 80,8 pct. i samme måned sidste år. Stigning er særlig bemærkelsesværdig, da kapaciteten, målt i enheden ASK, steg 16 pct. samt at påsken i år indtraf i marts i modsætning til 2023, hvor den faldt i april.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye