Fredensborg Kommune

Ny rekordplacering til kommunens jobcenter

Del

Fredensborg Kommunes jobcenter er det fjerde bedste i landet til at få ledige borgere i job. Det konkluderer Beskæftigelsesministeriet i ny analyse

I Beskæftigelsesministeriets seneste sammenligning af landets jobcentre kommer Fredensborg Kommune ind på en stærk fjerdeplads blandt alle 98 kommuner. Konkret er resultatet, at der er 130 færre borgere på offentlig forsørgelse i Fredensborg Kommune end ministeriet forventer ud fra en række objektive rammevilkår - fx alder og uddannelse.

”Det er utroligt vigtigt, at vi lykkes med at få så mange borgere i beskæftigelse som overhovedet muligt, når både private og offentlige arbejdspladser nærmest skriger efter ledige hænder. Derfor er jeg også virkelig stolt over den flotte placering til vores jobcenter”, siger Lars Søndergaard, som er formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, og fortsætter:

”Samtidig glæder det mig, at de private virksomheder konsekvent roser det konkrete samarbejde med jobcenteret. Det er ikke mindst vigtigt, når vi skal hjælpe hinanden med at få borgere i job, som måske har stået udenfor arbejdsmarkedet i lang tid eller skal hjælpes ind for første gang”, slutter Lars Søndergaard.

Sammenligningen gælder perioden fra 2. halvår 2022 til 1. halvår 2023, og her er Fredensborg Kommune rykket op fra en femteplads til en fjerdeplads.

Kontakter

Udvalgsformand Lars Søndergaard (V) tlf. 22 24 98 27

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye