Elgiganten A/S

Elgiganten klar til åbning i Lyngby Storcenter 8. december

Del

Kunder i Lyngby og omegn kan glæde sig til ekstragode tilbud på elektronik og hvidevarer, når Elgiganten åbner stor, ny butik i to etager i Lyngby Storcenter. En perfekt timing for de mange, der i december jagter ’hårde pakker til lave priser’ til at lægge under juletræet, opfordrer Elgiganten.

Varehuschef Martin Berg og team
Varehuschef Martin Berg og team

Der er elektronik, hårde-hvidevarer og tilbud i massevis, når Elgiganten for første gang åbner en butik i Lyngby Storcenter. Butikken er i to etager, og de i alt 1.600m2 fyldes blandt andet med et stort gaming-område og en af Danmarks største Apple shop-in-shop butikker. 

Masser af glade kunder
Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten har længe haft et godt øje til storcenteret og glæder sig til åbningsdagen:

"Vi ser meget frem til åbningen i Lyngby Storcenter. Det er en beliggenhed, vi længe har haft i kikkerten, så det er skønt at se det blive til virkelighed. Udover at vi bliver en del af det særlige byliv i Lyngby, får vi også godt selskab fra de gode nabobutikker, vi kender i forvejen fra bl.a. Waves, Field’s, Fisketorvet og Frederiksberg Centret. Et godt butiksmiks, et stort udvalg og lave priser giver et rigtig godt udgangspunkt for at få en masse glade kunder."

Udover elektronik og hårde-hvidevarer i lange baner får butikken et helt ny telekoncept med et kæmpe udvalg af mobiltelefoner, og der vil også være en af Danmarks største Apple shop-in-shops. Til den voksende skare af gamere kan man besøge det store gamerområde fyldt med konsoller, spil og virtual reality.

Alt under ét tag
Hos Lyngby Storcenter er åbningen et vigtigt skridt mod at møde kundernes behov og give dem endnu et stop på shoppeturen. Casper Didriksen von der Ahé, Centermanager i Lyngby Storcenter, mener, at åbningen er et positivt bidrag til centrets ankerlejerstruktur, der vil skabe stor glæde for de mange handlende:

"Vi ved, at der er efterspørgsel, og det er en kategori, vi ikke havde før. Elgigantens store udvalg betyder, at vores gæster i højere grad kan finde alt under samme tag. Vi er sikre på, at det bliver en stor succes og gør centret endnu mere attraktiv for de lokale handlende,” siger Casper Didriksen von der Ahé.

Den holdning deles af Jesper Faurholdt fra Danske Shoppingcentre, der driver Lyngby Storcenter og 16 andre shoppingcentre i Danmark.

Det er vores ambition at eje og drive landets bedste shoppingcentre. Med åbningen Elgiganten i Lyngby Storcenter tager vi endnu et vigtigt skridt på vejen. I Danske Shoppingcentre har vi altid fokus på, at vores centre er aktuelle og attraktive for vores mange kunder, og at de har et butiksmiks, som følger med udviklingen. Derfor er vi overbeviste om, at Elgiganten vil skabe mange gode indkøbsoplevelser for vores kunder,” siger Jesper Faurholdt, administrerende direktør i Danske Shoppingcentre.

Nøgleord

Billeder

Links

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 46 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der består af i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 m2 store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye