Danske Spil A/S

Godkendt decemberstart: Heldig Vestegnsbeboer kan stikke små 11 millioner i julesokken

Del

For en dansker fra Ballerup Kommune betød fredagens Eurojackpot trækning, at der bliver mere end rigeligt råd til at forsøde juletiden.

Eurojackpot er lotteriet med de største præmier, og det blev bevist fredag aften: Førstepræmien blev ikke uddelt, men den enlige andenpræmie var intet mindre end 10.798.492 kroner værd - og den gik til en dansker.

Den pivheldige vinder fra den vestegnske kommune havde spillet med via mobil, og kan se frem til muligheden for at få kaviar til andestegen eller måske opgradere julegaverne til familien.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den heldige vinder. Det er en fornøjelse hver eneste gang, en dansker vinder milliongevinster i et af vores lotterier, selvom det sker flere gange hver eneste uge. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder en større præmie hos os, så vi sikrer, at overgangen til et liv som mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderen fra Ballerup Kommune, men ønsker små 11 millioner gange tillykke.

Eftersom førstepræmiepuljen i lotteriet ikke blev trukket, er der 209 millioner kroner i førstepræmiepuljen til tirsdagens Eurojackpot trækning.

Vindertal, 1. dec.
23, 32, 38, 45, 49

Stjernetal, 1. dec.
1, 9

Om Eurojackpot
Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Det danske Herrelandshold skal have ny landstræner, men hvem skal mon løfte arven efter Hjulmand?19.7.2024 13:31:23 CEST | Pressemeddelelse

Kasper Hjulmand har i dag meddelt, at han stopper som landstræner for det danske Herrelandshold. Morten Wieghorst er indsat som midlertidig landsholdstræner, men hvilken profil, der skal stå i spidsen for det populære hold, når kalenderen siger 2025, vides endnu ikke. Spekulationerne er allerede i fuld gang, og nu kan man hos Danske Spil selv gætte med på, hvem den næste permanente landsholdstræner bliver.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye