Flensborg Avis

Flensborg Avis ansætter Søren Munch som ansvarshavende chefredaktør

Del

Flensborg Avis’ tilsynsråd har på sit møde den 29. november 2023 besluttet at ansætte Søren Munch som ny ansvarshavende chefredaktør for avisen. I forbindelse med ansættelsen udnævnes Søren Munch samtidig til direktør. Ansættelsen har virkning fra 1. december 2023.

Søren Munch er ny ansvarshavende chefredaktør og direktør for Flensborg Avis.
Søren Munch er ny ansvarshavende chefredaktør og direktør for Flensborg Avis. Foto: Sven Geissler

Søren Munch er i forvejen kendt på Flensborg Avis, idet han har været konstitueret i stillingen siden 1. juli. Søren Munch blev ansat på avisen som redaktionschef og stedfortrædende chefredaktør 1. marts 2023.

Søren er 61 år og bor i Flensborg. Han har en mangeårig karriere som journalist, nyhedsredaktør og digital redaktør på Jyllands-Posten bag sig. Søren har tillige arbejdet som kommunikationskonsulent i Erhvervsstyrelsen i Silkeborg, inden han i marts 2023 kom til Flensborg Avis.

Tilsynsrådets formand, Anders Jessen glæder sig over ansættelsen af Søren Munch. 
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Søren, som vi mener er den helt rigtige til stillingen som ansvarshavende chefredaktør. Vi modtog mange kompetente ansøgere til stillingen, hvilket vi er rigtig glade for. Det tager vi som udtryk for, at mange har stor interesse og veneration for Flensborg Avis.

En vigtig opgave for den nye ansvarshavende chefredaktør bliver et fortsat fokus på den digitale omstilling, siger Anders Jessen.

- Flensborg Avis arbejder intenst med den digitale omstilling - en omstilling der de kommende år betyder meget for avisens udvikling. Samtidig er tilsynsrådet optaget af at sikre en god arbejdsplads for avisens medarbejdere, og medarbejdertrivsel er også fremover et vigtigt indsatsområde. 

Anders Jessen understreger, at medierne i både Danmark og Tyskland lige nu er økonomisk pressede, ikke mindst grundet tilbagegang i printoplag samt behovet for nødvendig investering i nye digitale løsninger. Den udvikling kræver en skarp prioritering af indsatsen for at sikre den bedst mulige læseoplevelse for alle abonnenter og læsere.

Flensborg Avis varetager selvfølgelig fortsat kerneopgaven som debat- og kommunikationskanal for det danske mindretal i Sydslesvig, understreger Anders Jessen.

- Derudover arbejdes der intenst med strategiudvikling , og vi er overbeviste om, at vi med Søren Munch har fået den helt rette chefredaktør til at styre avisen ind i de kommende års spændende udviklingsrejse.

Direktionen på Flensborg Avis består fremover af Søren Munch samt nuværende økonomidirektør Thorsten Kjærsgaard.

Nøgleord

Kontakter

Evt. henvendelse kan rettes til tilsynsrådets formand Anders Jessen på tlf. +45 2344 1666 eller til chefredaktør Søren Munch, Flensborg Avis på tlf. +49 174 1981 336.

Følg pressemeddelelser fra Flensborg Avis

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flensborg Avis

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye