MENY “genåbnet” med to flotte butikker i Kolding
Borgerne i Kolding har nu fået to flotte og renoverede MENY-butikker i byen. LIVA-butikkerne, som blev en del af MENY i maj, er bygget om så de er genopstået med alle MENYs velkendte koncepter
![MENY Kolding på Domhusgade var en af to MENY-butikker, som fredag den 1. december "genåbnede" som MENY-butikker.](/data/images/public/13561302/13757371/d897ebde-81aa-4029-82d0-0d6f4916ea88-w_720.jpeg)
Fredag den 1. december er en særlig dag i MENY, og en særlig dag i Kolding. Byen har fået to renoverede og ombyggede supermarkeder og begge er “genåbnet” som flotte MENY-butikker efter renovering.
Butikkerne i Domhusgade og på Galgebjergvej har aldrig været lukket, mens ombygningen er foregået. I stedet har man nænsomt flyttet varer rundt og inddraget areal efterhånden, som håndværkerne er nået rundt i butikken.
“Vi har glædet os meget til, at vi nu kan sige, at ombygningerne er overstået. Det var en stor dag, da vi købte de to LIVA Stormarked-butikker af familien Bro Christensen, og det er en stor dag nu, hvor de har fået det MENY-DNA, vi er utroligt stolte af,” siger Richo Boss, kædedirektør i MENY.
Han tilføjer, at det har været omfattende, fordi man har arbejdet med to butikker på én gang.
“Både kunder og medarbejdere har været gode til at omfavne ombygningen, og jeg ved, at de også er glade for resultatet. Nu glæder vi os til at byde velkommen med en lækker delikatesse, slagter, fisk, en flot frugt og grønt-afdeling, velassorteret vin-afdeling og en masse andet,” fortsætter Richo Boss, som selv var i Kolding fredag.
MENY er en kæde i udvikling. Den store årlige undersøgelse fra Loyalty Group viser, at MENY får flere og flere loyale og glade kunder. Kæden vinder også markedsandele. Det skyldes blandt andet, at kunderne vurderer MENY som bedst til “kød og pålæg”, “fisk og skaldyr” og økologi. Samtidig kvitterer kunderne for, at MENY har dygtige og veluddannede MADarbejdere, der kan rådgive og hjælpe kunderne til gode madoplevelser.
“Vores ambition er at være Danmarks madmarked. I al beskedenhed, så fornemmer vi, at det går ret godt. Vi hjælper kunderne, når de vil lave maden selv fra bunden, og vi er også ret gode til convenience, når det skal være nemt,” siger Richo Boss.
MENY består i dag af 114 butikker, og der er foreløbig to butikker på vej i 2024. Til februar åbner en nybygget MENY i Valby og i løbet af sommeren åbner også en nybygget butik i Skovlunde ved København.
Kontakter
PRESSEKONTAKTDagrofa Koncernkommunikation
Tlf:72332323presse@dagrofa.dkBilleder
Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Frivillige indsamler mere end 840.000 stykker affald: Især cigaretskodder, cigaretpakker, snus og plastic fylder5.7.2024 11:33:46 CEST | Pressemeddelelse
Det har været en blandet oplevelse, da mere end 3.300 frivillige fra lokale foreninger samlede affald ind via non-profit-projektet Ren Natur i foråret. Supermarkedskæden SPAR har været med seks år i træk, i hele projektets levetid, og butikkerne er samlingspunkt, når frivillige samler affald.
Min Købmand åbner sin første butik på Bornholm1.7.2024 10:30:09 CEST | Pressemeddelelse
I løbet af september får Østerlars en ny dagligvarebutik, og købmanden er lokal kending. Min Købmand har gennem en gruppe engagerede borgere fået mulighed for at flytte ind i lokaler, der tidligere har huset Dagli’ Brugsen. Byens borgere kan se frem til en købmand, der er en ægte, lokal ildsjæl, som er på fornavn med kunderne og har passion for den gode kundeoplevelse.
Dagrofa Foodservice inviterer til inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’ – tilmelding er åben27.6.2024 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 11. september danner TAP1 i København rammen for inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag. Messen har fået nyt navn, og det er også første gang, at arrangementet skal afholdes i TAP1. Her bliver det muligt at opleve over 115 leverandører og masser af gastronomiske events.
70 år: Poul Larsen har taget turen fra nystartet mælkekusk til passioneret ostedirektør13.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 14. juni 2024 fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.
MENY og michelinkok Jonathan Berntsen går sammen om at løfte dansk madkultur6.6.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse
MENY og michelinkokken Jonathan Berntsen er fælles om kærligheden til mad og det gode håndværk. Derfor har de indledt et samarbejde, hvor Jonathan Berntsen viser, hvordan man med et lille tvist kan løfte velkendte retter til nye højder under overskriften ’á lá Jonathan Berntsen’. I første omgang er der kommet en række opskrifter ud af samarbejdet.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum