Team Danmark

Presseinvitation: Rekordstor donation til Team Danmark

Del

Team Danmark inviterer til pressemøde mandag den 4. december kl. 9.30 i Væksthuset på Salling Rooftop. Her løfter vi sammen med en række af Danmarks bedste atleter sløret for en historisk stor donation til Team Danmark og dansk eliteidræt.

Der venter en meget stor julegave til de danske atleter på mandag, når vi kan offentliggøre en stor donation til dansk eliteidræt.

Donationen er målrettet Team Danmarks arbejde med de danske OL-atleter, og vi inviterer derfor til pressemøde, hvor vi løfter sløret for den rekordstore donation.

Pressemødet finder sted klokken 9.30 i Væksthuset på Salling Rooftop, Søndergade 27, 8000 Aarhus.

En række atleter fra landsholdene i cykling, kajak, triatlon, atletik og sejl samt repræsentanter for donationsgiveren og Team Danmark vil være til stede på dagen.

Tilmelding til pressemødet skal ske til Christian Blomgreen, kommunikationschef i Team Danmark på chbl@teamdanmark.dk.

Kom og vær med til at sætte en glædelig nyhed på dagsordenen.

Vi ser frem til en god mandag formiddag.

OBS: Der er kun adgang via Salling Parkeringshus. Kør helt op på toppen eller tag elevatoren i p-huset til øverste etage og gå over gangbroen.

Kontakter

Om Team Danmark

TEAM DANMARK ARBEJDER FOR AT GIVE DANSKE ATLETER BEDST MULIGE RAMMER OG VILKÅR FOR, AT DE KAN UDLEVE DERES POTENTIALE OG PRÆSTERE PÅ HØJESTE INTERNATIONALE NIVEAU.

VI OPTIMERER HELE VEJEN RUNDT OM ATLETEN - BÅDE PÅ OG UDEN FOR BANEN.

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

Overvældende interesse for konference om spiseforstyrrelser i elitesport11.3.2024 09:59:52 CET | Pressemeddelelse

Spiseforstyrrelser i dansk idræt har gennem de seneste år været et vigtigt fokusområde for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Nu er de to organisationer gået sammen med behandlingsstedet Askovhus om en konference, der skal give viden og redskaber til talent- og elitetrænere, så de er i stand til at forebygge spiseforstyrrelser hos atleterne. Konferencen afholdes den 12. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye