Rejs frit i 12 timer for 50 kr. med bus, tog og metro i weekenden

Del

Fra første weekend i december sætter DOT en 12-timers billet til salg, hvor du for 50 kr. frit kan rejse med bus, tog og metro på lørdage og søndage de kommende tre måneder på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

12-timers billet giver fri adgang til rejser med bus, tog og metro i det valgte område
12-timers billet giver fri adgang til rejser med bus, tog og metro i det valgte område

Rejs på tværs af bus, tog og metro i 12 timer for en flad halvtredser. Sådan lyder tilbuddet for passagerer på Sjælland, Lolland, Falster og Møn i weekenderne de kommende tre måneder.

”Med 12-timers billetten er der frit lejde til at rejse, lige så tosset man vil i alle weekender de kommende tre måneder. Desuden kan man tage to børn under 12 år med gratis på billetten,” siger Jens Visholm, der er bestyrelsesformand for Din Offentlige Transport, DOT.

Sjælland og øerne er inddelt i tre områder og 12-timersbilletten gælder for et område ad gangen. Hvis turen går gennem to eller alle tre områder, så kan billetterne kombineres, så man samlet kan rejse på tværs af hele DOT’s område for 150 kr. med både busser, tog og metro.

Det vil sige, at hvis du f.eks. bor i Ringsted og skal til julemarked i Helsingør og efterfølgende til julefrokost på Frederiksberg, så kan alle rejser klares for 100 kr., da rejsen kun foregår i to områder.

”12-timers billetten bliver solgt i DOT Billetter app, hvor man kan købe den i ugen op til den weekend, der skal rejses – med undtagelse af den allerførste, hvor salget begynder i DOT Billetter-appen fredag den 1. december,” siger Jens Visholm.

Tilbuddet om at rejse med en 12-timers billet gælder for alle weekender i perioden fra lørdag den 2. december og frem til og med søndag den 25. februar 2024.

Sådan fungerer 12-timers billetten:

  • kan købes i DOT Billetter-appen for 50 kr.
  • gælder til rejser med starttidspunkt på lørdage fra kl. 00.00 og til søndage kl. 23.59.
  • er gyldig i 12 timer fra starttidspunktet
  • giver adgang til rejser med bus, tog og metro på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn
  • er gyldig til den af de tre sjællandske zoneområder – syd, vest og øst, den er købt til.

Læs mere om billetten (link til 12-timers billet - Rejs frit i weekenden for kun 50 kr (dinoffentligetransport.dk)

Yderligere information kan fås hos DSB presse på 2468 0000.

Sj%E6lland%20og%20%F8erne%20er%20delt%20op%20i%203%20omr%E5der%20til%2012-timers%20billet
12-timers billlet: Områderne Øst, Vest og Syd

Links

DOT, Din Offentlige Transport, arbejder for at gøre det nemt at være kunde i den offentlige transport på Sjælland og øerne. DOT sørger for kundeservice, koordineret trafikinformation, sammenhængende køreplaner, billetkøb og priser, når én million daglige rejser foretages med bus, tog og metro. DOT er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet, der skal sikre en god kundeoplevelse på tværs af transportformer og gøre det attraktivt at rejse bæredygtigt.

Følg pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Ændringer i priserne i den offentlige transport på Sjælland fra januar 20241.11.2023 23:36:13 CET | Nyhed

Den 21. januar 2024 bliver priserne for at køre med bus, tog og metro på Sjælland, Lolland, Falster og Møn justeret. Det er DOT, Din Offentlige Transport, der fastsætter taksterne årligt. DOT er et samarbejde bestående af Movia, Metroselskabet og DSB. Fastsættelsen af næste års priser skal kompensere for de stigende omkostninger i samfundet generelt, og dermed også i den offentlige transport og samtidig være med til at sikre en sammenhængende service.

Offentlig transport på Sjælland bliver nu nemmere at finde ud af for turister27.6.2023 15:17:24 CEST | Pressemeddelelse

Danmark er et smukt land – især om sommeren – og det er der heldigvis mange udenlandske turister, der har opdaget. Men det har vist sig, at det ikke er så nemt for turisterne at finde ud af, hvad der kører hvorhen, og hvordan man køber billet. Derfor har DOT - Din Offentlige Transport - i samarbejde med en lang række turistorganisationer forbedret brugervenligheden på publictransport.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye