MØ overtager VEGA med jubilæumsshows

Del

Til marts er det 10 år siden, MØ udgav det skelsættende album No Mythologies to Follow. Det fejrer hun med to særlige albumkoncerter i VEGA samt et takeover af spillestedet, hvor man kan komme helt ind i verdensstjernens kreative værksted.

Få albums i dansk musikhistorie har haft så stor gennemslagskraft som Møs debutalbum No Mythologies to Follow. Ikke bare var det med til at katapultere MØ ud som international stjerne, det repræsenterede en æra, hvor pop og power smeltede sammen. Og hvor man begyndte at vende sin skrøbelighed til styrke.

Det bliver alt sammen eftertrykkeligt fejret, når MØ til marts spiller to særlige koncerter i VEGA, hvor publikum får albummet i fuld længde, krydret med andre numre fra den æra.

”Jeg glæder mig sygt meget til at dykke ned i det hele igen. Det var en magisk tid for mig. Efter at have kæmpet med musikken prøvede jeg for første gang at skrive helt frit fra leveren og intuitivt. Og så mødte jeg en producer i Ronni Vindahl, som formåede at løfte det. For mig var det en magisk tid, hvor jeg følte mig i fuld kontakt med mig selv og mine drømme,” siger MØ.

VEGA er valgt som venue, fordi det smukke københavnske spillested betyder noget særligt for MØs rejse. Hun spillede der som en del af VEGAs Udvalgte i 2013 og siden fulgte tre shows i Store VEGA i månederne omkring debutalbummet. Efter en af de koncerter skrev Politiken begejstret:

”Mø tager, hvad hun kan bruge af pophooks, rockhyl og hiphopslagkraft og knytter det instinktivt i en næve af fremtidspop [...] I salen stod alle pigerne med hestehaler i vejret og spejlede sig. De har fået sig et stærkt og selvstændigt idol.”

Udover koncerterne laver MØ et decideret take-over i VEGAs historiske rammer. Hun indretter flere rum, så publikum – både koncertgængere og folk udefra – kan blive ført igennem hendes kreative processer; både i forhold til musik, koncerter og visuelt udtryk.

Koncerterne finder sted 15. og 16. marts, mens MØs take-over af VEGA løber hele ugen op til koncerterne.

I året op til udgivelsen af No Mythologies to Follow havde MØ etableret sig som et af de mest lovende navne på den internationale musikscene. Hun havde allerede spillet over 100 koncerter i 20 forskellige lande, været feature på Aviciis debutalbum og blevet fremhævet blandt BBC-dj’en Zane Lowes favoritter. Albummet blev en foreløbig kulmination, da det foruden at rumme hits som ’Pilgrim’ og ’Don’t Wanna Dance’ fik positive anmeldelser i medier som Pitchfork og The Guardian. Herhjemme førte No Mytholgies to Follow blandt andet til fire Danish Music Awards, fire Gaffa Prisen og hovedprisen ved P3 Guld. Året efter kom MØ på lystavlen hos alle musikelskere i verden, da hun sang på det globale hit ’Lean On’, der blev alle tiders mest streamede sang på Spotify.

Billetpris: 390 kr. inkl. gebyr

Billetsalget starter fredag d. 1. december klokken 10.00 hos Ticketmaster.

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Efter udsolgt: When Saints Go Machine tilføjer ekstra datoer til kommende Danmarksturné29.4.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den Københavnske trio, When Saints Go Machine, annoncerede tilbage i november, at de ville tage på Danmarksturné i 2024. Gruppens koncert i Store VEGA d. 15. november er udsolgt mere end et halvt år inden koncerten. På grund af den store efterspørgsel annonceres der nu en ekstrakoncert i Store VEGA. Derudover tilføjes der også koncerter i følgende byer: Køge, Grenaa, Skjern og Herning. Gruppen udgav sidste år albummet ’Rosy’, albummet blev anerkendt med en pris som ’Årets Danske Elektroniske Udgivelse’ i 2024 ved GAFFA-Prisen. ’Rosy’ byggede videre på gruppens etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet ’Konkylie’. Albummet ’Rosy’ fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet, og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder. Sidste år optrådte gruppen i et udsolgt Den Grå Hal i København. Hvis man ikke kan vente til efteråret med at opleve trioen live, så kan man fange dem i løbet af sommeren, når de gæster

Den danske popsanger og sangskriver Magnus Münster annoncerer nyt album samt danmarksturné, der tager ham forbi landets fire største byer9.4.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den unge sanger og sangskriver med en af de kraftigste og mest sårbare vokaler på den danske musikscene, Magnus Münster, står i 2024 over for sit hele store gennembrud. Sidste år udgav han debutsinglen ”So Last Year”, der endte som #4 på den danske airplaychart og har rundet over 1 Mio afspilninger på streamingtjenesten Spotify. Den 19. april udkommer hans debutalbum, og til efteråret spiller han koncerter i Odense, Aalborg, København og Aarhus. Sidste år spillede han sin debutkoncert med fuldt band på Spot Festival, her skabte Magnus Münster en fantastisk kulisse med sit orkester i en fyldt sal. På daværende tidspunkt havde han blot udgivet singlen ”So Last Year”. Koncerten på SPOT endte med at blive én af de mest omtalte på festivalen sidste år. I slutningen af 2023 spillede Magnus Münster sine første to debut-headliner koncerter i henholdsvis Ideal Bar, København og på VinDanmark, Aarhus. Ved begge koncerter indtog den unge musiker scenen til to udsolgte musiksale. Magnus optrådte o

Mads Langer udgiver ny single fra kommende album og annoncerer samtdig stor danmarksturné5.4.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter en længere pause vender Mads Langer tilbage med ny musik på dansk. “Lejlighed På 5. Sal” er første spadestik til hans første dansksprogede album nogensinde. Albummet udkommer i efteråret 2024, sammen med en stor danmarksturné. Mads Langer forklarer, at han efter mange år i rampelyset havde brug for at trække stikket, tage alle de mange store oplevelser igennem hans karriere ind, og på samme tid øve sig på at leve et liv, der ikke hele tiden er i overhalingsbanen. “Det bedste der nogensinde er sket for mig, er at blive far, men det er også et endegyldigt farvel til det frie ungdomsliv, hvor man kan gøre, hvad man vil. Og det føles godt, fordi min datter har vist mig, at det er i hverdagens små øjeblikke, at nøglen til indre ro findes for mig. Samtidig er det også blevet meget klart for mig, at det er i Danmark, jeg hører til, og at det er i Danmark jeg vil være sammen med min datter.”, uddyber Mads. Til oktober drager Mads Langer ud på en stor turné rundt i 24 danske byer. I begyn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye