Region Midtjylland

Doorstep om budgetforlig og besparelser

Del

Region Midtjylland inviterer til doorstep om budgetforlig og besparelser i aften, onsdag 29. november kl. 19.30 i foyeren i Skive Sundhedshus, Resenvej 25, 7800 Skive.

Region Midtjylland inviterer til doorstep
Region Midtjylland inviterer til doorstep Colourbox

Partierne bag forligsaftalen indgået 5. september 2023 om Region Midtjyllands budget 2024 og Politisk Sparekatalog 2024 mødes i eftermiddag i Skive for at drøfte, om høringsperioden m.m. giver anledning til ændringer i forligsteksten.

Forligspartierne inviterer på den baggrund til doorstep i aften, onsdag 29. november kl. 19.30 i foyeren i Skive Sundhedshus. Tilmelding er nødvendig.


Der ventes også udsendt en pressemeddelelse via Ritzau.

Kontakter

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Regionsråd til temadag om Lægevagtens Natberedskab, ny sygebesøgsbil, nyt vaskeri og arbejdsmiljø23.2.2024 14:05:29 CET | Presseinvitation

Regionsrådet besøger 27. februar 2024 Præhospitalet for at høre om Lægevagtens Natberedskab og se en af de nye sygebesøgsbiler, der kommer i drift 1. marts. Bagefter er der besøg og rundvisning på midtVasks nye vaskeri, inden dagen slutter med et oplæg om regionens arbejde med arbejdsmiljø. Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af programmet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye