YouSee

Nu kan “Danmarks nye snakke-sludre-taleradio" høres live på YouSee Musik og Telmore Musik

Del

Fra den 28. november vil flere hundredtusindvis af danske brugere af YouSee Musik og Telmore Musik få adgang til live-lytning af radiokanalen r8Dio, der bl.a. er kendt for hyperpopulære satireprogrammer som “Undskyld vi roder” og ikke mindst “Den Korte r8Dioavis” med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

Som de første og eneste streamingtjenester vil YouSee Musik og Telmore Musik nu kunne sende live-radio fra kanalen r8Dio. Livesignalet har tidligere været forbeholdt brugerne af r8Dios egen app, men med den nye aftale kan kanalen nå ud til markant flere lyttere, lyder det: 

“Vores mål på r8Dio er at nå ud til hele Danmark og blive landets største, kommercielle taleradio. Derfor er et samarbejde om at sende vores livesignal ud til alle YouSees og Telmores kunder en fantastisk mulighed for at udbrede kendskabet til r8Dio. Dermed kan alle lytte med, når vi blandt andet sender “Den korte r8Dioavis” med Kirsten Birgit Schøits Kretz Hørsholm live “, udtaler Clara Mai Kunstmann, adm. direktør for r8Dio, der udover de folkekære komikere Brian Lykke, Kasper Nielsen, Frederik Cillius og Rasmus Bruun også har Mikael Bertelsen og Mads Brügger i ejerkredsen. 

Brugerne får eksklusiv mulighed for at lytte til Danmarks bedste satire 

Hos YouSee og Telmore er man også begejstret for aftalen, da den vil give eksklusivt indhold til de hundredtusindvis af danskere, der hver dag bruger YouSee Musik og Telmore Musik som deres foretrukne platform for lyd:  

“Gennem vores nye samarbejde med r8Dio får vores mange brugere en unik mulighed for at lytte til noget af Danmarks bedste satire. Vi har lavet en eksklusiv aftale med r8Dio, og dermed er YouSee Musik og Telmore Musik altså de eneste streamingtjenester, der sender live-signalet udover r8Dios egen app. Sammen med over 100 millioner af musiknumre, og over 100 andre tilgængelige radiokanaler er YouSee Musik og Telmore Musik ualmindeligt godt rustet til kampen om lytternes gunst.” udtaler Pelle Svindborg, Ledende Chefredaktør for YouSee Musik og Telmore Musik.  

Lyt til nisseafbrænding direkte fra Stjernen i Skuldborg 

I december vil der være rig mulighed for at få unikke lytteoplevelser fra r8Dio. Fredag den 1. december vil der nemlig blive sendt live fra den årlige nisseafbrænding kl 17, og hver fredag kl 15 i december vil r8Dio sende lytterne godt afsted til weekendens julefrokoster med ølsmagning og satire.  

“Vi har et stort fokus på nye programmer i de kommende måneder hos r8Dio, så det er det helt rigtige tidspunkt at hoppe med og lytte til vores live-udsendelser. Med det nye samarbejde med YouSee og Telmore bliver det også muligt at høre os på nye platforme som Sonos, Apple Carplay og Android Auto. Så 2024 ser ud til at blive et rigtig godt år for Danmarks nye snakke-sludre-taleradio, hvor vi vil få mange nye lyttere" afslutter Clara Mai Kunstmann.

Kontakter

Om YouSee

YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

Tinka slår Wham og Mariah Carey som ny juleklassiker23.12.2023 18:00:00 CET | Pressemeddelelse

Burhan G’s julehit ”Tinka” er blevet en ny dansk jule-evergreen. For selvom Tinka-julekalenderen ikke er at finde på nogen tv-kanal i år, topper titelsangen listen over danskernes mest streamede julehits. Sangen har faktisk så mange afspilninger, at den slår internationale klassikere som 'Last Christmas' og 'All I Want For Christmas Is You' af pinden. Det viser tal fra YouSee Musik, som er streamingplatform for hundredtusindvis af danskere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye