3byggetilbud.dk

Nye tal: Online formidler melder om øget efterspørgsel på brolæggere

Del

Højsæsonen for brolæggerne er ikke længere kun forår- og sommermånederne – men nu også efterårsmånederne. Det oplyser 3byggetilbud.dk, der er landets største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. Efterårsmånederne har budt på væsentligt flere brolægningssager hos håndværkertjenesten.

Højsæsonen for brolæggerne er tilsyneladende ikke længere kun forår- og sommermånederne – men nu også efterårsmånederne.
Højsæsonen for brolæggerne er tilsyneladende ikke længere kun forår- og sommermånederne – men nu også efterårsmånederne.

Det er populært at få hjælp til brolægningsarbejdet. Det afslører tal fra 3byggetilbud.dk, der årligt formidler mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver til et landsdækkende netværk af håndværkere. Sammenligner man perioden juli-oktober 2023 og juli-oktober 2022, er der i alle måneder sket en stigning i antallet af brolægningssager.

Størst er stigningen i september. Her modtog 3byggetilbud.dk hele 44 procent flere brolægningssager, fortæller Maria Sauer Carlsen, CCO hos 3byggetilbud.dk:

“Vores tal viser, at vi siden sommer har modtaget en hel del flere brolægningssager, når man sammenligner perioden juli-oktober 2023 med juli-oktober 2022. I juli og august modtog vi 7 procent flere sager kontra samme måneder tilbage i 2022, i september modtog vi hele 44 procent flere sager og i oktober 21 procent flere sager”

Hun fortsætter: “Særligt forår- og sommermånederne er højsæson for brolægningsarbejdet, men tallene viser, at det i den grad også er ved at blive populært at hyre brolæggere i efteråret.”

Anbefaling: Kontakt din brolægger i god tid

Agner Sølvsteen, indehaver af den veletablerede brolæggervirksomhed, Sølvsteens Have-Entreprise, mærker ligeledes til tendensen. Han påpeger, at vi nu er på vej ind i lavsæsonen for brolægningsarbejdet:

“Det går nedad nu og så frem til omkring marts. Det skyldes vejret, der i de måneder typisk besværliggøre arbejdet,” fortæller brolæggeren, der har base i Asnæs, men hjælper kunder på hele Sjælland.

Agner Sølvsteen forklarer, at sæsonen starter, så snart vejret tillader det: Og særligt når kalenderen viser forår, kan der hurtigt opstå ventetid, så brolæggeren anbefaler, at man er ude i god tid:

“Mange kunder ringer omkring 14 dage, inden de gerne vil opstarte brolægningsarbejdet, og langt fra alle har mulighed for at tage det arbejde, med så kort varsel. Så jeg vil anbefale, at man kontakter sin brolægger i god tid,” forklarer Agner Sølvsteen. 

Spørg din brolægger til råds

Agner Sølvsteen erfarer, at mange er tilbageholdne og ikke får udført alle aspekter af brolægningsarbejdet på én gang, fordi de frygter for, at udgifterne løber op.

“Vi erfarer, at mange rent faktisk godt kunne tænke sig mere, men er bange for at spørge om det, fordi de vil undgå at projektet bliver for dyrt. De gør sig alle mulige tanker selv for at spare penge, men det kan betale sig at spørge os, for de projekter, kunderne har i tankerne, er som regel langt billigere end de regner med,” fortæller Agner Sølvsteen og fortsætter:

“Er kunden i gang med at få anlagt en ny terrasse, og ønsker de for eksempel en støttemur ved en hævet terrasse, er det om at sige det, for det vil tit gøre arbejdet billigere – fordi vi så ikke skal bortskaffe al den jord, vi graver ud. Jord er den dyreste del af et projekt at bortskaffe. Så det er om at få talt ønsker til arbejdet grundigt igennem med brolæggeren.”

Fakta

  • 3byggetilbud.dk forventer i 2023 at formidle mere end 70.000 opgaver til sit netværk af mere end 1.700 håndværkerfirmaer.
  • Der er sket en stigning i antallet af henvendelser om brolægningsarbejde, når juli-oktober 2023 sammenlignes med juli-oktober 2022.
    • I september 2023 er der sket en stigning på hele 44 procent i antallet af brolægningssager, når måneden sammenlignes med samme periode 2022. 
    • I oktober 2023 er der sket en stigning på 21 procent i antallet af brolægningssager, når måneden sammenlignes med samme periode 2022. 
    • I både juli og august 2023 er der sket en stigning 7 procent, når månederne sammenlignes med samme måneder i 2022.

Nøgleord

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef3byggetilbud.dk A/S

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk A/S, der også står bag Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye