Elgiganten A/S

Elgiganten vælger OK som eksklusiv ladepartner

Del

Elgiganten har valgt energiselskabet OK til at stå for etablering og drift af lyn- og hurtigladepunkter ved sine kundeparkeringspladser. Den første af mange ladestandere bliver sat op allerede i starten af 2024.

Ladestander
Ladestander

Elgiganten har valgt energiselskabet OK til at stå for etablering og drift af lyn- og hurtigladepunkter ved sine kundeparkeringspladser. Den første af mange ladestandere bliver sat op allerede i starten af 2024.

Snart kan elbilister, der planlægger at besøge Elgiganten, få lynhurtig strøm på bilen, mens de handler. Det skyldes en ny aftale mellem Elgiganten og OK, der indebærer opsætning af lyn- og hurtigladere ved elektronikkædens mange parkeringspladser.

I starten af det nye år etablerer OK i alt 73 lyn- og hurtigladere svarende til 146 ladepunkter fordelt på 30 lokationer. Den første ladestander bliver opsat ved Elgigantens nye varehus i Grenaa.

”Vi har netop indgået en samarbejdsaftale med Danmarks førende varehuskæde indenfor forbrugerelektronik og hårde-hvidevarer, og vi er selvfølgelig meget stolte af, at vi skal hjælpe Elgiganten med at skabe ekstra værdi for de kunder, som kører på el,” siger Martin Kock Kjeldgaard, OK’s partner manager.

En forbedret kundeoplevelse
På Elgigantens kundeparkeringspladser vil elbilister hurtigt og nemt kunne oplade bilen, mens de handler. Det er med til at gøre indkøbet mere effektivt, fordi kunderne kan udnytte tiden bedst muligt.

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, glæder sig over samarbejdet, som vil komme elektronikkædens kunder til gavn: ”Mange danskere skifter benzin- og dieselbilen ud med el eller hybrid. Det gælder også vores kunder. Da vi er kendt i hele landet for, at skal man handle noget, der bruger strøm, så sker det hos Elgiganten. Derfor er det et optimalt partnerskab. Samtidig, med vores mange placeringer rundt om i landet og dertilhørende ladestandere, giver det os mulighed for at tilbyde vores kunder en ekstra service, når de besøger vores varehuse: lynhurtig strøm mens der handles.”

Flere ladestandere er på vej, afslører Peder: ”I første omgang lægger vi ud med at etablere standere ved 30 af vores i alt 46 varehuse. Et projekt der startes op i disse dage, og som vil strække sig til udgangen af 2025. Men i takt med åbning af nye varehuse, vil ladestandere helt naturligt blive indtænkt, og vi kigger derfor ind i løbende etableringer ud over de 30 lokationer, som aftalen allerede dækker.”

OK er også glad for, at der er udsigter til at kunne udvide samarbejdet i fremtiden. Ifølge Kenneth Risborg Korsgaard, OK’s markedsdirektør, taler partnerskabet mellem OK og Elgiganten nemlig direkte ind i selskabets nye strategi:

”Lokationspartnerskaber indgår som et væsentligt element i OK’s strategi om at etablere et af landets største og bedste ladenetværk. Og her er Elgiganten – med deres lokationer og placeringer – en virkelig attraktiv samarbejdspartner, som understøtter vores ambition om at gøre det let og enkelt for nuværende og kommende elbilsejere at få ladet bilen op – uanset hvor de er.”

Fakta

  • Der etableres i alt 73 lyn- og hurtigladere svarende til 146 ladepunkter, som kan lade med en effekt op til hhv. 240 kW og 90 kW.

  • I 2025 forventes OK’s ladenetværk at bestå af flere end 4000 ladepunkter i Danmark fordelt på lyn-, hurtig-, og normalladere.

Nøgleord

Billeder

Ladestander landkort - 30 lokationer
Ladestander landkort - 30 lokationer
Download
Ladestander
Ladestander
Download

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 46 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen med i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye