Danske Spil A/S

8 danskere får en tidlig julegave og deler 17 Lotto millioner – sådan fordeler de sig

Del

Humøret er formentlig ekstra højt denne søndag morgen i intet mindre end otte danske hjem efter lørdag aftens Lotto trækning. Én løb med førstepræmien på 10 millioner kroner, og derudover vinder syv danskere en million kroner hver.

Man siger, at ’julen varer længe’, og det kan otte danskere helt sikkert nikke genkendende til denne søndag morgen. Efter aftenens Lotto trækning modtager de et par meget tidlige julegaver og kan nu glæde sig til at dele intet mindre end 17 Lotto millioner mellem sig.

Aftenens helt store vinder løb med førstepræmiepuljen på svimlende 10 millioner kroner. Den heldige dansker havde spillet med online og kommer fra Hjørring Kommune.

Ikke en, men hele otte nye millionærer lørdag aften
Førstepræmievinderen er dog ikke den eneste, der kan se frem til lidt at forsøde juletiden med. Det er der syv heldige vindere, der også kan.

Danske Spils nye ekstratrækning, Super Millionærchancen, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner, løb nemlig også af stablen ved aftenens trækning.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften er:

  • En heldig kunde fra Randers, som har spillet med via lynspil
  • En heldig kunde fra Region Hovedstaden, som har spillet via abonnement
  • En kupon købt hos Letkøb i Kværndrup
  • En kupon købt hos Kvikevitten i Store Heddinge
  • En heldig kunde fra Region Hovedstaden, som har spillet med via mobilen. Den heldige vinder ramte desuden 2x4 rigtige, hvilket udløser en gevinst på 140 kroner. Den samlede præmiesum lyder derfor på 1.000.140 kroner.

”Vi er i Danske Spil meget glade for, at vores nye ekstratrækning giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Super Millionærchancen betyder, at vi forventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Millionærchancen
Udover de fem, dugfriske millionærer fra den nye ekstratrækning, blev der også vanen tro udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der hver vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken.

De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften er:

  • En heldig kunde fra Hvidovre, som har spillet via abonnement
  • En kupon købt hos SuperBrugsen i Jægerspris

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 47:
15, 17, 19, 27, 30, 31, 32

Tillægstal Lotto, uge 47:
2

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Super Millionærchancen
Super Millionærchancen garanterer fem millionærer hver eneste måned året rundt. Det er en fast ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor vi trækker lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye