LEGOLAND Billund

Børn fra Julemærkehjemmene tændte julelysene i LEGOLAND® - Nu kan du købe fem unikke LEGO® mosaikker af årets Julemærke med i alt 125.240 LEGO klodser – alle pengene går til Julemærkehjemmene

Del

I dag var børn fra Julemærkehjemmene på besøg i LEGOLAND® for at tænde julelyset i det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ og starte auktionen af fem store LEGO mosaikker, som børnene har bygget på landets fem Julemærkehjem. 

Børn fra Julemærkehjem var med til at afsløre fem store LEGO® mosaikker af årets julemærke, som de har bygget på landets fem Julemærkehjem og tænde julelysene i det 10 meter høje LEGO DUPLO® juletræ
Børn fra Julemærkehjem var med til at afsløre fem store LEGO® mosaikker af årets julemærke, som de har bygget på landets fem Julemærkehjem og tænde julelysene i det 10 meter høje LEGO DUPLO® juletræ

Jul i LEGOLAND® blev officielt åbnet her til aften, hvor LEGOLAND havde inviteret børn fra Julemærkehjemmene på besøg for at tænde julelysene og starte en helt særlig auktion.

LEGOLAND har i løbet af november været på besøg på alle fem Julemærkehjem for at bygge fem kæmpestore LEGO® mosaikker af årets Julemærke sammen med børnene på Julemærkehjemmene. Mosaikkerne er samlet set bygget af 125.240 små LEGO klodser, og i dag startede børnene fra Julemærkehjemmene auktionen, som løber frem til den 31. december, og alle pengene fra salget går til Julemærkefonden.

- Børnene fra Julemærkehjemmene har bygget nogle virkelig flotte LEGO mosaikker af årets Julemærke, og vi glæder os rigtig meget til at følge auktionen, og vi håber, at der vil være stor interesse for dem, så vi kan samle så mange penge ind som muligt til Julemærkehjemmene, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Man kan byde på de enkelte LEGO mosaikker her: www.legoland.dk/julemaerke

Udover Christian Woller var Julemærkefondens direktør, Søren Ravn Jensen også i LEGOLAND til afsløringen.


- Vi er meget glade for og stolte af vores samarbejde med LEGOLAND. På Julemærkehjemmene hjælper vi børn, der kæmper med mobning, ensomhed og mistrivsel. Derfor giver det særlig god mening for os at samarbejde med LEGOLAND, som jo netop henvender sig til børnefamilier for at give dem en god oplevelse, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.


Han er også glad for, at LEGOLAND i år har været på besøg på alle Julemærkehjemmene for at bygge de store LEGO mosaikker sammen med børnene.

- Vi er meget taknemmelige for, at LEGOLAND kan give Julemærkebørnene en god oplevelse, samtidig med at de hjælper os at med at indsamle donationer. Det har stor betydning for, at vi kan fortsætte vores hjælpearbejde til gavn for børnene, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.

Nyheder til Jul i LEGOLAND®

I dag kl. 10.00 åbnede LEGOLAND officielt for Jul i LEGOLAND, og i år er der flere nyheder, som gæsterne kan se frem til.

- Vi har flere nye aktiviteter klar til Jul i LEGOLAND i år. Gæsterne kan blandt andet se frem til at prøve vores store kælkebakker og en indendørs sneboldkamp, og så har vi endnu mere magisk julestemning, så der er bestemt noget at glæde sig til, siger Christian Woller.

Jul i LEGOLAND kan opleves på udvalgte åbningsdage frem til den 31. december.

Læs mere om jul i LEGOLAND på: www.legoland.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye