Mentech A/S

IT-virksomhed holder rekordstor advent-giveaway!

Del

Mentech holder dette år en rekord stor advent giveaway. Det er større og vildere end nogensinde og det grønne it-firma er glade for at kunne give tilbage til deres mange kunder i Danmark, Sverige og Norge. Der bliver trækket lod blandt medlemmer af Mentechs nyhedsbrev. Her har deltagerne mulighed for enten at vinde en MacBook Air 13 2020 M1, Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Asus ZenBook 13 OLED, eller iPhone 13 Pro 128 GB.

Mentech holder dette år en rekord stor advent giveaway
Mentech holder dette år en rekord stor advent giveaway

Mentech giver tilbage

Mentech holder giveaways hver eneste søndag i advent og de giver derfor helt vilde præmier afsted. IT-virksomheden vil gerne benytte denne december måned til at give tilbage til deres mange kunder og det gør de med en helt episk giveaway.

Deltagerne har muligheden for enten at vinde en MacBook Air 13 2020 M1, Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Asus ZenBook 13 OLED, eller iPhone 13 Pro 128 GB. Alle præmierne er brugte, men i god stand for at være i tro Mentech ånd.  

Konkurrence for nyhedsbrevsmedlemmer

Mentech holder denne helt specielle konkurrence for deres medlemmer af deres nyhedsbrev. Det betyder at Mentech giver deres medlemmer muligheden for at vinde helt vilde præmier.

Virksomheden er enormt glade for at kunne give tilbage til deres mange kunder. Virksomheden anbefaler deres deltagere, at fortælle andre familiemedlemmer om denne store giveaway og dermed, har de en større mulighed for at vinde præmien hjem til dem eller en de har kær.

Mentech trækker en vinder, hver eneste søndag i advent og derefter fortæller de, at vinderen bliver kontaktet efterfølgende. Vinderne af Mentechs advent-giveaway skal desuden komme hen til et at deres mange servicecentre. Konkurrencen gælder både for deltagere i Danmark, Sverige og Norge.

Et grøn it-servicecenter

Mentech er ikke kun et autoriseret servicecenter, det er en virksomhed, som prøver at skabe en grønnere verden. Det gør de ved at promovere, at det er bedre at reparere elektronik og derved give det et nyt liv, i stedet for, at det havner i en skraldespand.  Mentech er et autoriseret IT-servicecenter med formål at gå i fronten i den grønne omstilling inden for elektronikkens verden.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download
Mentech holder dette år en rekord stor advent giveaway
Mentech holder dette år en rekord stor advent giveaway
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye