Danske Spil A/S

Vild med dans: Sådan rangerer Danske Spil de tre finalepar

Del

Før aftenens finale har Danske Spils ekspert rangeret de tre tilbageværende par i Vild med dans. “Vi har favoritten, outsideren og the long shot, så den ligger lige til højrebenet... men favoritten vinder ikke hver gang, og selv langskud kan gå ind!”

Dansetalentet Mette Sommer og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard er storfavoritter i aftenens finale i Vild med dans.

“Mette Sommer scorede tårnhøje karakterer igen i sidste uge. Hun er klart den bedste danser i programmet og har været det fra dag ét," siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

“Vi har også outsideren Kasper Fisker, som danser med Karina Frimodt. Det er et par, som vi på forhånd havde et godt øje til. Kasper Fisker har gennem programmet også vist sig som en forrygende danser, så han er vores outsider til sejren,” siger Mathias Reimer Larsen.

Han indrømmer dog også, at jubilæumssæsonen har budt på mange overraskelser undervejs, hvor oddssætterens forudsigelser ikke holdt stik. Og derfor skal der tre til en finale-tango, som man siger:

“Sidst, men ikke mindst, har vi Fredrik Trudslev, som vi må betegne som finalens long shot. Her skal man altså virkelig tro på mirakler, men igen: Der ER sket små mirakler undervejs i denne sæson - som for eksempel for et par fredage siden, hvor Mette Sommer pludselig var med i omdans,” siger oddssætteren.

Han indrømmer, at det godt nok har været en underholdende jubilæumssæson i Vild med dans – men som ekspert har det været en lang og sej oplevelse.

“Jeg kan tælle på ÉN finger, de gange, jeg har haft ret i årets Vild med Dans sæson. Det har været uforudsigeligt, dommerstemmerne er fløjet rundt i øst og vest, og den ene uge var mere vanvittig end den næste. Vi står dog fast på, at det bliver Mette Sommer, som i aften sikrer sig medlemskab af den eksklusive loge af kendte, der er lykkedes med at danse sig ind i både dommerne og danskernes hjerter, og tager sejren. Men som jeg så ofte har måttet erkende i år: Favoritten vinder ikke hver gang, og selv langskud kan gå ind!” siger han.

Følg med i finalen på TV2 i aften klokken 20.00.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye