Danske Spil A/S

”Helt almindelig mand” vinder 1.000.000 kroner i Lotto

Del

En mand fra Østjylland har ikke tænkt sig at skeje helt vildt ud, selv om han har vundet en million i Lotto – han mener selv, at han er en lidt kedelig og gennemsnitlig dansker: ”Som den bløde leverpostej.”

Der er dem, der bruger alle pengene på tant og fjas, når de vinder den store gevinst i Lotto. Så er der dem, der er fornuftige og sætter pengene i pensionsopsparingen – og så er der resten, som lander et sted midt imellem. Præcis sådan er en mand fra det østjyske. Manden fortæller, at han ser svenske krimier på flow-tv om aftenen, at han har haft et godt arbejde i mange år og at han spiller Lotto via sit PLUS-abonnement.

Og så har han for nyligt vundet 1.000.000 kroner via Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

”Altså, det er ikke sådan, at vi vinder en million og så nøjes med at skifte kæden og mælkekasse på vores knallert. Og det er heller ikke noget med, at vi køber en Rolls Royce. Vi er nok lidt kedelige, så det ender med at blive midt imellem. Det er sådan, vi er,” siger manden om sig selv og konen. De er begge lidt oppe i årene og de mangler ikke som sådan noget i dagligdagen.

”Vi var ikke tæt på tiggerstaven, før vi vandt. Men vi var heller ikke multimillionærer. Vi var mere den bløde leverpostej midt i mellem,” siger manden med et grin og røber så, at de umiddelbare planer for millionen heller ikke rigtigt skiller sig ud fra mængden.

”Vi overvejer at købe en ny bil, for den gamle kunne godt trænge til at blive skiftet ud. Og så planlægger vi også at tage hele familien med børn og børnebørn med på en rigtig solferie sydpå. All inclusive,” lover han.

Han ved godt selv, at det lyder en smule gennemsnitligt, men han lover at råde bod på det næste gang:

”Jeg regner da med, at jeg snart vinder en 15-20 millioner, og så lover jeg at købe den Rolls Royce,” siger han.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye