Med PostNord kan du sende julemanden et brev – helt gratis

Del

December nærmer sig med hastige skridt, og julens mange traditioner står for døren. En af dem er at skrive breve til julemanden, og med PostNord kan du sende din hilsen afsted helt gratis.

PostNord

Inden vi får set os om, er det atter tid til at tænde kalenderlyset, pynte hjemmet med julehjerter og finde skriveredskaberne frem. Hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af breve med julehilsner og juleønsker, som børn fra hele verden hvert år sender til julemanden.

- Brevet til julemanden er en hyggelig juletradition for mange familier, og den er vi rigtig glade for at være med til at holde i hævd. Vi sikrer, at brevene kommer sikkert fra postkassen til julemanden – og at alle børn, der sender en hilsen, får et svar retur i postkassen, siger Stine Sander, Vice President Communications i PostNord Danmark.

På mere end 400 udvalgte posthuse rundt om i landet kan børnefamilier gratis hente frankerede konvolutter. De frankerede konvolutter er tilgængelige i perioden d. 20. november – 17. december og kan afhentes i posthusets åbningstid, så længe lager haves.

Man kan også sende en hilsen til julemanden som et almindeligt brev til 12 kroner på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Uanset hvad man vælger, er det vigtigt, at barnets navn og adresse noteres på konvolutten, så julemanden kan sende et svar retur. Vedlægger man sin ønskeliste til jul, er man samtidig med i konkurrencen om at få et julegaveønske opfyldt.

www.postnord.dk/jul kan du læse mere om muligheden for at skrive til julemanden, finde konkurrencebetingelserne og se den fulde liste over posthuse med gratis frankerede konvolutter.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra PostNord Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PostNord Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye