Meresalg Marketing

MereHjemmeside.dk – Sådan får håndværkere og andre erhvervsdrivende uden IT-færdigheder kunder på nettet

Del

Webdesign, Google Ads, SEO, internettet er proppet med smarte ord, der hurtigt kan skræmme selvstændige fra at forsøge at markedsføre sig online. Hvordan kommer man overhovedet i gang, når man ikke engang forstår de enkelte begreber? MereHjemmeside har specialiseret sig i at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med at få synlighed og, ikke mindst, kunder på nettet.

MereHjemmeside.dk

De gode, gamle dage, hvor folk brugte De Gule Sider til at finde en erhvervsdrivende, om det var for at få fikset et afløb, klippet sin hund eller lappet sin cykel, er for længst forbi. I dag søger folk efter hjælp på nettet og det er de erhvervsdrivende, der er online, som får størstedelen af kunderne.

Hvordan kommer jeg i gang med annoncering?

MereHjemmeside er skabt, så virksomheder, der ikke selv kan eller vil stå for deres online markedsføring kan få andre til at gøre det for sig til en fair pris. På https://www.merehjemmeside.dk/google-ads/ kan man finde information om, hvordan MereHjemmeside kan hjælpe én i gang med Google Ads og starte med at få flere relevante kundehenvendelser, samt få en Google virksomhedsprofil på Google My Business, så man fremstår troværdigt online.

Få lavet en professionel hjemmeside

Har man ikke allerede en hjemmeside, eller er den nuværende bare ikke særlig god, så kan man på https://www.merehjemmeside.dk/hjemmeside/ læse, hvordan MereHjemmeside kan hjælpe. Hjemmesiden vil blive sat op, så den optimeres til, at man kan findes ved almindelige google-søgninger, f.eks., hvis folk søger efter en service i et specielt område.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt MereHjemmeside er det rette valg for din virksomhed, så kan du tjekke Trustpilot og se, hvad andre erhvervsdrivende har sagt om deres oplevelse.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Rosacea behandling: Vind over voksen acne og genstridige karsprængninger18.4.2024 12:44:43 CEST | Pressemeddelelse

Hudsygdomme kan være som usynlige fjendtlige invasioner, du ikke kan gemme dig for. Rosacea er en af disse tilstande, der skaber uventede røde flag i dit spejlrefleks. Hvis du har oplevet det uforklarlige ph-fatidiske (rødme i ansigtet) og uforståelige bumselignende knopper, har du måske været uheldig at blive bekendt med rosacea, også kendt som "voksen acne". Men frygt ej, min ven, for i denne dybdegående blogpost vil vi udforske rosacea behandling til at få dine bekymringer til at gå væk ligesom din uønskede rødme.

Send faktura som privatperson – en trin for trin-guide, der gør det muligt18.4.2024 09:29:02 CEST | Pressemeddelelse

At være selvstændig freelancer eller have sin lille virksomhed kørende i det daglige, kan være en drøm for mange. Det giver frihed til at arbejde med det, du brænder for, men det bringer også nogle administrative og kedelige udfordringer med sig – specielt når det kommer til at send faktura som privatperson, freelancer eller som lille enkeltmandsvirksomhed uden den helt store omsætning. At sende en faktura kan være en ny og måske lidt skræmmende opgave for mange selvstændige, men med den rigtige forberedelse og information, kan processen blive nemmere og mere flydende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye