GF Forsikring

GF Forsikring gør endelig status: Mere end 1500 skader efter historisk vejrkaos

Del

STORM OG STORMFLOD: Det er nøjagtig fire uger siden, at et uvejr hærgede det meste af Danmark og førte vand og ødelæggelser med sig i store dele af landet. GF Forsikring, der er blandt de største selskaber i de hårdest ramte områder, gør endelig status. 

Faldsled på Sydfyn er et af de steder, der blev hårdt ramt af stomfloden den 21. oktober. Det medlemsejede GF Forsikring har i alt modtaget mere end 1500 anmeldelser om skader som følge af det voldsomme vejr. (Foto: Lion:art/GF Forsikring)
Faldsled på Sydfyn er et af de steder, der blev hårdt ramt af stomfloden den 21. oktober. Det medlemsejede GF Forsikring har i alt modtaget mere end 1500 anmeldelser om skader som følge af det voldsomme vejr. (Foto: Lion:art/GF Forsikring)

Lidt mere end 1300 stormskader og i alt 256 stormflodsskader. Så store er de endelige antal anmeldelser, som det medlemsejede GF Forsikring har modtaget i kølvandet af den voldsomme storm og stormflod den 20. og 21. oktober. 

- En så voldsom stormflod er heldigvis sjælden, hvor vores afdeling for skadehjælp virkelig blev sat på prøve. Udover stormskaderne på husforsikringen kontaktede medlemmerne os også med mange spørgsmål om stormfloden. For selvom det er Naturskaderådet, der i dette tilfælde går ind og dækker, har vi som forsikringsselskab et ansvar for at rådgive vores medlemmer, så de kommer nemmest muligt igennem en svær situation. Det har været en stor opgave, siger direktør for Skadehjælp i GF Forsikring, Martin Rundager.

Det har skabt debat i medierne, at danskerne havde alt for svært ved at komme i kontakt med deres forsikringsselskab og få svar på deres spørgsmål. Netop behovet for at være tilgængelig bekræfter Martin Rundager.

- I GF Forsikring holdt vi telefonerne åbne både i weekenden den 21. og 22. oktober og i de efterfølgende dage for at hjælpe de medlemmer, der havde akut brug for hjælp og vejledning. Og der var et stort pres på telefonerne. En stor del af henvendelserne gik på ønsket om at blive vejledt i forhold til, hvordan man helt konkret anmelder en skade til Naturskaderådet efter stormfloden, siger han.

Yderligere 500 skader i november
Knap var sårene helet efter stormfloden, før himlens sluser åbnede sig igen og skabte problemer med vand især på Sjælland.

- Sidste uges kraftige regnskyl har ført til cirka 500 skader – primært oversvømmede kældre – og i GF Forsikring forventer vi, at det tal vil stige i løbet af ugen, slutter direktøren for Skadehjælp.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye