Mentech A/S

IT-virksomhed reducerer e-skrald på Black Friday

Del

Mentech går Black Friday amok den 24. november. Den grønne autoriserede IT-virksomhed giver som noget helt unikt 20% rabat på alle reparationer den 24. november. Black Friday er en dag med en stigende tendens til overforbrug og det er især elektronik, som er en del af det store problem. Mentech udtrykker enorm glæde over denne Black Friday kampagne og de håber, at det kan inspirerende flere til at få deres elektronik repareret hos et autoriseret serviceværksted.

Mentech holder Black Friday
Mentech holder Black Friday den 24. november

Mentech giver vild rabat på reparationer

I kølvandet på den stigende tendens til overforbrug og elektronikskrald på Black Friday har Mentech, som er førende inden for autoriserede elektronikreparationer med autoriseringer i nogle af de største mærker, besluttet at påtage sig ansvaret for at mindske elektronisk affald og opfordre til en mere bæredygtig forbrugskultur.

I et forsøg på at adressere de udfordringer, som overforbruget af elektronik på Black Friday medfører, lancerer Mentech en helt unik kampagne, som ikke er set tidligere, der tilbyder 20% rabat på alle elektronikreparationer. Tilbuddet gælder for nyoprettede sager den 24. november, som er den dag Black Friday falder i år. Denne initiativrige kampagne er designet til at opmuntre forbrugerne til at overveje reparation som et ansvarligt og økonomisk alternativ til at erstatte deres elektroniske enheder.

Kampen mod elektronikaffald

Mentech er dedikeret til at reducere elektronisk affald og det gør de med autoriserede reparationer af forbrugerelektronik. Denne kampagne er ikke kun en fordel for miljøet, men også en mulighed for forbrugerne at spare penge og forlænge levetiden for deres elskede enheder. Mentech begrunder deres valg af dette tilbud med at sige:

”Vi mener at det er vigtigt at forlænge levetiden på elektronik. Det er derfor vi denne Black Friday tilbyder 20% på alle reparationer. Som et autoriseret serviceværksted er det vigtigt for os at sætte et godt eksempel.”

Det helt vilde tilbud på 20% hos Mentech er et nyt koncept, som ikke er set særligt tit hos autoriserede serviceværksteder. Mentech udtrykker derfor en utroligt stor glæde og spændinger over, dette års Black Friday.

Black Friday

Black Friday er et koncept, som stammer fra USA og det har på kort tid gået hen og blevet til et stort fænomen i Europa. Black Friday er en dag, hvor der kommer et overforbrug og især af elektronik. Dagen falder i år på den 24. november. Mentech deltager i Black Friday i år med en stor rabat på alle reparationer.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech holder Black Friday
Mentech holder Black Friday den 24. november
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI, Dreame, Ecovacs og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye