Agria Dyreforsikring

Spotlight på dyreinternaternes sorte skygger

Del

I anledning af årets Black Friday omdøber Agria Dyreforsikring dagen til #BlackFurday med en hjertevarm kampagne, der sætter fokus på de sorte hunde og katte, der ofte står bagerst i køen på internaterne. 

Med en hjertevarm kampagne under hashtagget BlackFurday sætter Agria Dyreforsikring spotlight på de sortpelsede dyr, der står bag deres mere farverige artsfæller i køen til adoption på dyreinternaterne
Med en hjertevarm kampagne under hashtagget BlackFurday sætter Agria Dyreforsikring spotlight på de sortpelsede dyr, der står bag deres mere farverige artsfæller i køen til adoption på dyreinternaterne.

”BlackFurday handler om meget mere end rabatter og slagtilbud: I anledning af Black Friday retter vi spotlyset mod de sorte dyr på landets internater, der lever i skyggen af deres kulørte artsfæller. Med kampagnen #BlackFurday opfordrer vi danskerne til at droppe jagten på slagtilbud og materielle goder, som alligevel kun giver midlertidig tilfredsstillelse, og i stedet åbner hjem og hjerte for en firbenet lykkepille i sort pels," forklarer Tine Stabell, direktør i Agria Dyreforsikring.

”Du kan ikke købe kærlighed, men du kan adoptere et dyr i nød, og det er næsten det samme. Samtidig får du bonus på ”goodwill-kontoen” ved at gøre noget godt for andre - ved at investere i en genbrugs-hund eller -kat, der står uden hjem - så det er ren win-win,” mener Tine Stabell.

Udfordrende sort pels

For Henrik Knaack og hans kolleger er farven sort en daglig udfordring snarere end en marketing gimmick. Og hans ”butik” er en af de få, hvor priserne ikke bliver dumpet i forbindelse med Black Friday:

”Her er prisen den samme året rundt, for ingen herreløse dyr er mindre værd, blot fordi dagen får et fancy engelsk navn,” understreger Henrik Knaack, der skriver ”Direktør i Dyreværnet” på visitkortet.

”Rød, hvid og trefarvet… ja, alle andre farver end kulsort er bare mere populære. I dag sidder de sorte katte længere tid på vores internater end nogen andre dyr,” forklarer Henrik Knaack, der – ligesom forskere verden over - har svært ved at forklare fænomenet, som på engelsk kaldes ”Black Cat Syndrome”:

“Sorte katte – og andre sorte dyr - har lige så skønne og forskellige personligheder som deres mere farverige artsfæller. Der er ingen adfærdsmæssig forskel, så vi opfordrer naturligvis danskerne til at se ud over farven og også give disse kærlige dyr varige hjem.”

#BlackFurday-kampagnen er initieret af Agria Dyreforsikring i Danmark, og ideen er taget op af flere af forsikringsselskabets søsterselskaber i både Sverige, Norge, Finland, Irland og England.

Kontakter

Billeder

Med en hjertevarm kampagne under hashtagget BlackFurday sætter Agria Dyreforsikring spotlight på de sortpelsede dyr, der står bag deres mere farverige artsfæller i køen til adoption på dyreinternaterne
Med en hjertevarm kampagne under hashtagget BlackFurday sætter Agria Dyreforsikring spotlight på de sortpelsede dyr, der står bag deres mere farverige artsfæller i køen til adoption på dyreinternaterne.
Download
”Du kan ikke købe kærlighed, men du kan adoptere et dyr i nød, og det er næsten det samme,” mener Tine Stabell, direktør i Agria Dyreforsikring.
”Du kan ikke købe kærlighed, men du kan adoptere et dyr i nød, og det er næsten det samme,” mener Tine Stabell, direktør i Agria Dyreforsikring.
Download

Links

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 130 år og skal, med specialistkundskab og engagement, udvikle og sælge tryghed for dyr og mennesker.

Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle.

De fleste af virksomhedens medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyrehelbred og bidrager til veterinærmedicinsk forskning.

Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring). Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Irland og England.

Følg pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Påsken kan være livsfarlig for dine kæledyr25.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Påsken står for døren, og de store, veldækkede påskeborde kalder på os. Men påskehyggen kan på få øjeblikke blive forvandlet til et mareridt, hvis hund eller kat stikker nysgerrige snuder i lækkerierne eller får poterne i påskepynten. Agria Dyreforsikring minder her om, at meget af den mad og påskepynt, vi mennesker elsker, kan være livsfarlig for familiens firbenede venner og giver dig tip til en kæledyrs-sikker påskeferie.

Hunde og hugorme er en dårlig kombination22.3.2024 09:12:32 CET | Pressemeddelelse

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig er sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt: Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. Ved du, hvordan du skal reagere, eller hvilke symptomer du skal være opmærksom på, hvis din hund bliver bidt?

Psykolog: Børns sorg over tab af kæledyr skal tages alvorligt19.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mange forældre er i tvivl om, hvor meget barnet skal involveres, når et kæledyrs liv er ved at være slut. For hvor meget forstår barnet om døden? Skal barnet være til stede ved en aflivning? Og hvordan hjælper man bedst sit barn med at bearbejde sin sorg? Agria Dyreforsikring har skabt et online-sorgunivers med vejledning til forældre og børn, der har et dyr i sin sidste fase af livet, eller som sørger over et kæledyr, der er gået bort.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye