Elgiganten A/S

Elgiganten og Ønskeskyen giver dig inspiration til årets julegaver

Del

Ønsker din teenager sig en PS5 eller har du selv sat et par Airpods på din julegaveønskeliste, så er du langt fra den eneste. Faktisk viser data fra Ønskeskyen, at der kommer til at ligge mange hårde pakker under juletræet i år. For når man dykker ned i de mere end 20.000 oprettede ønskelister med Elgiganten produkter, danner der sig et klart billede over de allermest populære julegaveønsker.  

Stor interesse for elektronik fra Elgiganten
”Vi ser, at Elgiganten er meget synlige i kategorien elektronik og gadgets og har været det i en længere periode. Hver dag bliver der tilføjet tusindvis af ønsker fra Elgiganten til brugernes ønskelister, og samtidig er Elgiganten også et af de brands, som har flest følgere på Ønskeskyen. Det indikerer jo en stor interesse i deres produkter blandt vores brugere,” siger Casper Ravn-Sørensen, CEO i Ønskeskyen.

Airpods dominerer suverænt Top-3 listen
For det første dominerer Apples populære høretelefoner toppen af listen og indtager både 1., 2. og 3. pladsen med tre forskellige generationer af Airpods. De ultrakompakte høretelefoner garanterer høj kvalitetslyd og er uundværligt tilbehør for enhver iPhone ejer. 

Hårstyling, streaming og kameraer også populære ønsker i år 

 • Dysons Airwrap Complete Long Hårstyler ligger også højt på listen, og vil helt sikkert være et hit under træet ifølge de mere end 20.000 oprettede ønskelister. Dyson styleren kommer med 6 forskellige slags tilbehør. Samtidig beskyttes håret mod varmeskader med ny smart varmkontrol. 
 • Googles Chromecast fortsætter med at være et populært julegaveønske. Med Chromecast og Google TV er det nemmere end nogensinde før at streame film, serier eller musik. Google TV organiserer nemlig alle streamingtjenester på én startskærm, så det altid er nemt at finde det helt rette at se, uanset hvad man er i humør til.
 • Julen er en mindeværdig tid, det er derfor ikke overraskende at Fujifilms kompaktkamera også sniger sig ind på listen over populære gaveønsker. Med et Instax Mini 12 kompaktkamera foreviges øjeblikke nemt ved blot et enkelt tryk på en knap, og med en udskrivningstid på kun 5 sekunder er billedet klar til at blive hængt op med det samme. 

Måske også brugte telefoner finder vej ind under juletræet i år?
Glenn Manson, Head of Sales, er ikke overrasket over, hvad der ser ud til at være de helt store hits i år: ”Apple er uden tvivl virkelig populært. De rammer plet hver gang med deres kombination af lækkert design og en brugervenlighed, der er helt i top. Jeg tror også, at især deres nye Iphone15 vil finde vej ind under juletræet. Personligt håber jeg også, at mange af vores kunder vil kigge på vores brugte mobiltelefoner, lanceret under konceptet Ny Start. Her kan man i skrivende stund købe en flot Iphone SE, som er testet og kvalitetssikret og med 2 års garanti, til under 2.000 kr.”

Ingen bøvl med kvitteringer
Mange oplever at stå med problemer, når en julegave skal byttes efter jul: Kvitteringen er blevet væk! “Uanset hvad man køber af julegaver, så vil jeg anbefale vores kunder at melde sig ind i vores kundeklub. På den måde sikrer man sig, at kvitteringen havner i indbakken og ikke i skraldespanden. Som klubmedlem får man samtidig 50 dages returret. Det betyder, at man frit kan prøve sit produkt hjemme og finde ud af om det er det helt rette. Hvis ikke, kan produktet leveres tilbage og pengene kan refunderes, afslutter Glenn Manson.”

Listen fra Ønskeskyen er baseret på 20.553 ønskelister oprettet mellem d. 1/11 og d. 7/11, hvor 25.355 produkter er blevet tilføjet.  

Af disse ønskelister er 14.465 oprettet af kvinder og 9533 oprettet af mænd.

 1. Apple Airpods (2019) trådløse høretelefoner
 2. Apple Airpods 3rd gen (2022) trådløse høretelefoner  
 3. Apple Airpods Pro 2nd gen (2022) True wireless
 4. MacBook Air 13 M1/8/256 (2020)
 5. Dyson Airwrap Complete Long Hårstyler 
 6. EA Sports FC24 
 7. Marvels Spider-Man 2   
 8. PlayStation 5
 9. Chromecast med Google TV  
 10. Marshall Major IV Trådlåse on-ear høretelefoner 
 11. Fujifilm Instax Mini 12 Kompaktkamera

 

Nøgleord

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 46 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2021/22 omsatte for 48,7 milliarder norske kroner. Der er i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Gaming skal også være en forældresport20.11.2023 11:01:26 CET | Pressemeddelelse

Kom ind i kampen mor og far Royal Arena vil være fyldt, når BLAST-turneringen med nogle af verdens bedste gamere starter den 25. november. En stor del af tilskuerne vil være gamerbørn og deres forældre, der sammen oplever begejstringen ved en sport i vækst. Det kræver fokus, træning, samarbejde og god fysik at blive en god gamer. Alligevel viser en ny undersøgelse, at 9 ud af 10 forældre endnu ikke har haft lyst til at opleve gaming-universet, og samtidig mener halvdelen af dem, at deres børn gamer for meget. Elgiganten, der er sponsor for turneringen og står bag undersøgelsen fra YouGov, opfordrer danske forældre til helt bogstaveligt at komme ind i kampen og opleve, hvor sjovt det er at følge børnenes passion.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye