Danske Spil A/S

Danske Spil: Faldende tiltro til landsholdet

Del

Danmark er storfavoritter til at vinde landskampen på hjemmebane over Slovenien i aften – men hos Danske Spil kan de mærke, at danskernes tiltro til Hjulmands tropper er mindre, end den plejer at være.

Landskamp i Parken plejer at rime på klaphatte, rød-hvide briller og nærmest ubegrænset tiltro til en dansk hjemmesejr, men noget er ikke længere, som det plejer at være.

”Vi kan se på vores tal for, hvad danskerne spiller på, at tiltroen til Danmark er mindre, end den plejer at være. Det er som om, at der ikke længere er den helt samme tillid til, at Danmark nok skal vinde i sidste ende,” siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen op til fredagens landskamp mod Slovenien.

”Faktisk tror 30 procent af vores kunder på sejr til Slovenien, og det tal er en hel del højere end til hjemmekampene mod for eksempel Kasakhstan og Nordirland, som man kan sammenligne aftenens modstander med,” siger oddssætteren, som peger på dels et par vigtige afbud, og dels landsholdets lidt svingende form som mulige årsager til den mindre opbakning.

”Selv om landsholdet normalt har meget, meget trofaste fans, så ser det faktisk ud til, at kombinationen af afbud fra Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Simon Kjær med flere og så de mindre prangende præstationer af landsholdet på det seneste, har fået kunderne til i højere grad end normalt at spille på modstanderen,” siger han.

Selv om der er flere, der har spillet på udesejr, end der plejer at være til en hjemmekamp i Parken, så er der dog stadigvæk et flertal – lige nu 60 procent – som har spillet på hjemmesejr til Danmark.

Har du ikke billet til Parken, så kan du se EM-kvalifikationskampen Danmark-Slovenien i aften 20.45 på TV2.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye