Folkekirkens Nødhjælp

INVITATION: Gudstjeneste for Fred

Del
Foto: Peter Skov Friis - Ikke til download

Folkekirkens Nødhjælp og Københavns Domkirke arrangerer sammen med Folkekirkens Mellemkirkelige Råd og Danske Kirkers Råd:

Gudstjeneste med lystænding og bøn for fred
Søndag den 19. november klokken 17:00
i Vor Frue Kirke, København.

Vi er alle sammen påvirkede af den eskalerende ufred i verden. Vi fyldes med gru over krig og terror med de uhørte lidelser og meningsløse tab af menneskeliv. Lige nu rammes vi af fortvivlelse over situationen som følge af krigen mellem Israel og Hamas. Vi er fælles om smerten og håbet om fred.

Derfor vil vi samles i bøn for fred i verden.

Ved gudstjenesten vil vi lytte til Bibelens ord, synge ’Kringsatt av fiender’ og salmer der skaber håb. Der vil være nadver og fælles lystænding. Vi vil bede for ofrene i Ukraine, Armenien, Israel og Palæstina – men først og fremmest vil vi bede for fred i verden.

Inden gudstjenesten vil Folkekirkens Nødhjælp tænde 10.000 LED-lys og sætte dem som en krans om kirken.

Alle er velkomne til at komme fra kl. 16 og være med til lystænding, inden gudstjenesten begynder. Kirken åbnes klokken 16:30.

Alle er velkomne!

Kontakter

Om Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp støtter verdens fattigste i deres kamp for et værdigt liv og hjælper mennesker i nød. Vi giver akut nødhjælp i katastroferamte områder og langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden.

Følg pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp kickstarter klimatopmøde i København18.3.2024 14:15:28 CET | Pressemeddelelse

I denne uge mødes en lang række af verdens klimaministre til topforhandlinger i Danmark ved det årlige ’Copenhagen Climate Ministerial’. Dagen før forhandlingerne officielt går i gang, samler Folkekirkens Nødhjælp, i samarbejde med Concito og internationale partnere, ministre, topembedsmænd og førende klimaorganisationer fra hele verden til klimadiskussioner for at sikre finansiering til klimatilpasning i det globale syd. ”Vi er glade for at kunne samle så mange ministre og eksperter i samme rum i vores lokaler i København, så vi kan levere vigtige klimabudskaber op til de officielle forhandlinger senere på ugen. Det er vigtigt, at regeringer i hele verden sætter handling bag løftet om flere midler til at hjælpe verdens mest udsatte befolkninger med at tilpasse sig en kogende klode”, siger Folkekirkens Nødhjælps konstituerede generalsekretær Jonas Nøddekær. Ifølge Jonas Nøddekær er behovet for klimatilpasning i det globale syd akut. ”Klimaforandringerne medfører nye udfordringer for me

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye