HusCompagniet A/S

HusCompagniet indgår ny stor B2B-aftale om opførelse af Plushusene bofællesskab

Del

HusCompagniet og NREP har indgået aftale om opførelse af et Plushusene-bofællesskab med 164 rækkehuse og fællesfaciliteter i Viby Sjælland i Roskilde Kommune. Aftalen er en vigtig brik i HusCompagniets B2B strategi.

HusCompagniet og NREP har indgået aftale om opførelse af et Plushusene-bofællesskab med 164 rækkehuse og fællesfaciliteter i Viby Sjælland i Roskilde Kommune.
HusCompagniet og NREP har indgået aftale om opførelse af et Plushusene-bofællesskab med 164 rækkehuse og fællesfaciliteter i Viby Sjælland i Roskilde Kommune.

Plushusene er allerede etableret på seks lokationer rundt om i landet med yderligere tre under opførsel og med ønske om at finde yderligere passende lokationer til udvikling og opførelse både til lav/tæt bebyggelse med HusCompagniet som oplagt partner og lokationer til projekter med højere bebyggelsesprocent. Når projektet i Viby Sjælland står færdigt, bliver det dermed det tiende af sin slags.

NREP og HusCompagniet samarbejder allerede på andre projekter, blandt andet et rækkehusbyggeri i Tingbjerg i København og ældreboliger i Helsinge.

”Plushusene er et visionært og unikt koncept, der imødekommer mange anskuelser om, hvordan vi vil leve og bo i fremtiden. Vi er derfor utrolig glade for, at vi nu kan bringe HusCompagniets mangeårige ekspertise i spil til opførelsen af Plushusene i Viby Sjælland, og at aftalen samtidigt kan blive startskuddet for flere fælles udviklings- og byggeprojekter og er med til at cementere vores strategi på B2B markedet
”, siger CEO i HusCompagniet, Martin Ravn-Nielsen. 

Plushusene i Viby Sjælland bliver et naturskønt, miljøcertificeret rækkehuskvarter med træelementer fra HusCompagniets egen fabriksproduktion og dertil kommer fælleshus og fælles uderum.

”Vi glæder os meget til at komme til Viby Sjælland, hvor vi medbringer vores store erfaring i, hvad der skal til for at etablere aldersblandede fællesskaber, der giver beboerne en øget livskvalitet og livsglæde. I det kommende projekt vil vi trække på HusCompagniets erfaring i at bygge med træelementer, - noget, som også er et vigtigt fokus for os”, siger Adm. dir. i Plushusene, Martin Kring  

Plushusene er etableret i 2018 af NREP og M+ Invest. Med Plushusene er skabt en eftertragtet boform og et koncept, som imødekommer det moderne menneskes behov for frihed og plads til fællesskab på tværs af generationer.

Projektet i Viby Sjælland mangler fortsat endelig myndighedsgodkendelse. Med den på plads vil de første beboere kunne flytte ind i Plushusenes lejeboliger i Viby Sjælland ultimo 2025. 

Kontakter

Om HusCompagniet

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vi bygger vores kunders drømmehuse, og vi er med hele vejen - fra rådgivning om arkitektur, materialer og energivenlige løsninger til projektering og byggeri.

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye