Fynske Bank

Ny erhvervsrådgiver i Fynske Banks filial i Aarhus

Del

Anne Julie Mortensen er tiltrådt som ny erhvervsrådgiver i Fynske Banks filial i Aarhus.

Anne Julie Mortensen - Fynske Bank
Anne Julie Mortensen er tiltrådt som ny erhvervsrådgiver i Fynske Banks filial i Aarhus. PR-foto: Fynske Bank

Den 1. november tiltrådte 28-årige Anne Julie Mortensen som ny erhvervsrådgiver i Fynske Banks filial i Aarhus, som er kommet godt fra start siden åbningen i september.

Der har vist sig en stor interesse fra det lokale erhvervsliv, og til at bistå den opgave har Anne Julie Mortensen de helt rigtige kompetencer. Hun kommer fra en tilsvarende stilling som erhvervsrådgiver i Sydbank, Store Torv, hvor hun har været siden januar 2019.

Med sig har hun en uddannelse som finansbachelor og en erhvervsrådgiveruddannelse fra Finanssektorens Uddannelsescenter. Hun arbejder i dag med egen portefølje bestående af anparts- og aktieselskabsvirksomheder med en omsætning på mellem 5-50 millioner.

Derudover bidrager Anne Julie Kjellerup Mortensen med et værdifuldt lokalkendskab. Hun bor nemlig centralt i Aarhus og er gift med Simon. Sammen har de en datter på halvandet år.

Kontakter

Billeder

Anne Julie Mortensen - Fynske Bank
Anne Julie Mortensen er tiltrådt som ny erhvervsrådgiver i Fynske Banks filial i Aarhus.
Download

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank har 10 filialer på Fyn, i Trekantområdet og i Aarhus. Hovedkontoret ligger i Svendborg med sæde for bestyrelse og direktion. Banken beskæftiger i dag cirka 170 medarbejdere. Mere information på www.fynskebank.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye