Haderslev Kommune

Haderslev Kommune ansætter ny skolechef

Del

Det bliver 45-årige Line Dudal Lauridsen, der bliver ny skolechef i Haderslev Kommune.

Line Dudal Lauridsen skal fra 1. januar være skolechef i Haderslev Kommune. Hun har mange års erfaring som leder og underviser. Senest har hun blandt andet været leder af skoler og pædagogisk udvikling i Fredericia Kommune og ledelseskonsulent i Middelfart Kommune.

Line Dudal Lauridsen er uddannet folkeskolelærer, har en kandidat i Pædagogisk Psykologi og er godt undervejs med en master i offentlig ledelse.

Nu skal hun stå i spidsen for folkeskolerne i Haderslev Kommune.  

”Jeg glæder mig utroligt meget til sammen med ledere og medarbejdere at være med til at skabe en god skole og et godt børneliv. Der ligger en stor og vigtig opgave foran mig, og der er mange ambitioner på området – blandt andet ligger der en revideret Børne- og Ungepolitik, som vi skal have ud at leve”, siger Line Dudal Lauridsen.

Den nye skolechef afløser Rasmus Graff, der er blevet skolechef i Aarhus.

”Med Line Dudal Lauridsen i spidsen får vi en skolechef med et stærkt blik for udvikling af skolerne og for det tværfaglige samarbejde. Hun har bred erfaring med ledelse og den kommunale verden, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen på holdet ”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn og Kultur.

Privat bor Line Dudal Lauridsen med sin mand og to døtre i Vejle.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye