DEAS

Nyt stort samarbejde mellem DEAS og Clever

Del

I et nyt omfattende partnerskab vil DEAS og Clever nu udbrede mulighederne for at lade elbiler på etageejendomme over hele Danmark. 

Casper Kirketerp-Møller, CEO, Clever. Rikke Lykke, CEO, DEAS Group. Nadim Stub, Group Vice President, Digital Innovation, DEAS Group.
Casper Kirketerp-Møller, CEO, Clever. Rikke Lykke, CEO, DEAS Group. Nadim Stub, Group Vice President, Digital Innovation, DEAS Group.

Antallet af elbiler på vejene når hver dag nye højder, og det stiller naturlige krav til en effektiv ladeinfrastruktur i Danmark. Som en virksomhed med en grøn profil, ønsker DEAS at bidrage aktivt til flere lademuligheder og ultimativt bidrage til, at flere kan vælge en elbil.  

I et nyt partnerskab med Danmarks største ladeoperatør, Clever, er det DEAS’ ambition at kunne rådgive og facilitere lademuligheder på de ejendomme, som DEAS administrerer i dag. Nu er første skridt taget imod ambitionen med en løsning til ejer- og andelsboligforeninger. 

DEAS administrerer i dag 940 andels- og ejerboligforeninger, og her forventes 35% at eje en elbil eller plug-in hybrid inden 2032. Derfor har det været et naturligt sted at begynde for Clever og DEAS. 

”Det er vigtigt for os, at det bliver nemt for beboere, i ejendomme vi administrerer, at få adgang til produkter og tjenester, der gør, at de kan være med på den grønne omstilling og vi ved, at ladeløsninger er efterspurgte ude på ejendommene. Derfor er jeg glad for, at vi nu sammen med Clever kan tilbyde en skræddersyet rådgivning,” siger Rikke Lykke, CEO, DEAS

Første skridt i samarbejdet er en målsætning om knap 3.000 ladepunkter, som vil kunne dække behovet for opladning hos de foreninger, som administreres af DEAS.

DEAS vil nu kunne rådgive boligforeninger om blandt andet økonomi, regler og vedtægter ved at opsætte ladestandere, mens Clever står for abonnement, installation, servicering og den daglige drift af ladestanderne.

”Nem og tilgængelig opladning er nøglen til, at flere tager springet fra fossil- til elbil. Det gælder også for den tredjedel af danskerne, som bor i en etagebolig. Her er manglende adgang til ladestandere desværre en stor barriere for, at flere vælger elbilen til. Derfor er partnerskabet med DEAS et vigtigt skridt mod at gøre elbilen til et nemt, attraktivt og åbenlyst valg hos den store gruppe af danskere i etageejendomme,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Clever har Danmarks største ladenetværk med flere end 28.000 ladepunkter over hele landet.

Kontakter

Billeder

Om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk end-to-end strategisk samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden i ejendomsbranchen.   

DEAS Group er samarbejdspartner og rådgiver for nationale og internationale investorer i Norden samt andre stakeholders under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Group.   

Med basis i de tre fokusområder, ’Stakeholder Management’, ’Social Impact’ og ’Innovation’, leverer et dedikeret team af 1.000 ejendomsspecialister med dyb indsigt i de lokale markeder rådgivning og alle typer af services inden for fast ejendom, så som transaktionsrådgivning og asset management samt udvikling, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-privat partnerskaber (OPP).   

DEAS er til stede i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på over 2.600 ejendomme med et samlet areal på 13 mio. m2 og mere end 39 mia. EUR i forvaltet ejendomsværdi (AUM). DEAS Group ejes af den førende europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye