Fredensborg Kommune

Alcadon A/S i Nivå vandt årets Erhvervspris

Del

Ved den velbesøgte, årlige erhvervskonference på rådhuset den 1. november modtog netværksvirksomheden Alacadon A/S Fredensborg Kommunes Erhvervspris

På billedet ses fra venstre udvalgsformand Lars Søndergaard, Niels Carstensen, CEO Susanne Stengade og borgmester Thomas Lykke Pedersen.
Set fra venstre: Udvalgsformand Lars Søndergaard, Niels Carstensen, CEO Susanne Stengade og borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Hvert år uddeles erhvervsprisen til en lokal virksomhed, der har udmærket sig særligt. Priskomiteen var endnu engang på hårdt arbejde, da der skulle vælges mellem mange dygtige virksomheder.

Lars Søndergaard, som både er formand for priskomitéen og for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, kunne ved årets erhvervskonference på rådhuset afsløre årets vinder: Alcadon A/S i Nivå.

”Alcadon A/S er et mønstereksempel på, hvad en virksomhed kan udrette med en bevidst og målrettet indsats for at være konkurrencedygtig og kompetent. De sætter kvaliteten højt – både i produktet og i rådgivningen af deres kunder”.

Alcadon leverer løsninger til fx udrulning af fibernet og er derfor vigtig i forhold til vores digitale rejse i Danmark. De har oparbejdet en flot omsætning på et nichepræget marked ved at tilbyde kundetilpassede produkter”, sagde Lars Søndergaard i sin begrundelse for valget af Alcadon A/S og fremhævede også virksomhedens gode, løbende samarbejde med Fredensborg Jobcenter.

Susanne Stengade, CEO i Alcadon, A/S sætter pris på anerkendelsen:
”Vi har en god stabil vækst, som vi ønsker at fortsætte med de kommende år. Vi sætter pris på samarbejdet med Fredensborg kommune og er glade for, at mange kompetente medarbejdere kommer fra nærområdet”.  

Erhvervsprisen består dels af en statuette, dels af en vase af den lokale kunstner Birgitte Sandvik.

Kontakter

Udvalgsformand Lars Søndergaard (V) tlf. 22 24 98 27

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye