LEGO House

Byg juleminder for en god sag i LEGO® House

Del

LEGO® House er pyntet op til jul med gigantiske LEGO juletræer, kreative klodsdekorationer og masser af spændende aktiviteter i alle husets zoner. Og så kan man bygge julehjerter for en god sags tjeneste – til børn, der har brug for legens superkraft.

LEGO House er fyldt med juleoplevelser på alle etager fra den 14. november til den 30. december 2023.
LEGO House er fyldt med juleoplevelser på alle etager fra den 14. november til den 30. december 2023.

Fra tirsdag den 14. november er det igen juletid i LEGO® House, og i år er der lagt op til masser af hygge, leg og en helt særlig velgørende aktivitet: Byg et julehjerte og del legens superkraft med et barn, der har brug for den. 

- Julen står for døren, og vi har skruet op for hyggen indendørs. Vi glæder os til at se vores gæster slå kreativiteten løs og håber, at de vil være med til at bygge julehjerter for en god sag. I ’Creative Lab’ kan hele familien nemlig bygge sit eget julehjerte og for hvert hjerte, stort som småt, donerer LEGO Koncernen et LEGO sæt til et barn på hospitalet, børnehjem eller i andre sårbare miljøer. Der, hvor man virkelig har brug for legens superkraft, fortæller Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør hos LEGO House.

Velgørenhedskampagnen #BuildToGive er ikke begrænset til LEGO House. Her kan alle være med. LEGO Koncernen donerer et LEGO sæt til velgørenhed for hvert hjerte, der bygges af LEGO klodser og deles på sociale medier med hashtagget #BuildToGive.*

  

Masser af hyggelige aktiviteter

Traditionen tro er der julehygge og aktiviteter på alle etager. Der er rig mulighed for at bygge julemænd, juletræer eller gaver – og du løber med garanti ikke tør for LEGO klodser.

LEGO House er inddelt i kreative zoner med hvert sit tema – og der er julestemning i dem alle. I Gul Zone kan man bygge julefigurer og bringe dem til live på det digitale dansegulv sammen med de andre gæsters kreationer. I Grøn Zone kan man gå på rensdyrjagt og spotte julemandens bortløbne rensdyr i udstillingen eller besøge Story Lab, hvor man kan indspille den næste store julefilm med minifigurer i alle roller.

  

Nyt tilbud for LEGO fans

Billund er, som LEGO klodsens hjemby, et særligt samlingspunkt for LEGO fans fra hele verden. Derfor lancerer LEGO House, Hotel LEGOLAND og LEGOLAND nu en helt særlig julepakke, der fordobler julehyggen.

Med én samlet billet får man adgang til både LEGO House og LEGOLAND – og man behøver ikke besøge begge steder den samme dag, så der er masser af tid til at fordybe sig. Vælger man at tilføje en overnatning på Hotel LEGOLAND til pakken, så venter der et unikt LEGO sæt** som et varigt minde om et særligt julebesøg i Billund.

Læs mere om juleopholdet HER.

   

    

//

*I forbindelse med 2023-julekampagnen #BuildToGive donerer LEGO Koncernen et LEGO sæt til velgørenhed for hvert hjerte, der bygges af LEGO klodser og deles på sociale medier med hashtagget #BuildToGive. Børn under 16 år skal have en voksens tilladelse til at lave opslag på sociale medier. Den samlede årlige donation vil ikke overstige 1.500.000 LEGO sæt med en samlet værdi på USD 15.000.000.

**Så længe lager haves.

  

Til redaktionen

LEGO House er fyldt med juleoplevelser fra den 14. november til den 30. december 2023.

Hvor: LEGO House, Ole Kirks Plads 1, Billund, Danmark

//

Om LEGO House

LEGO® House, Home of the Brick, er det ultimative oplevelsescenter i Billund – hvor LEGO klodsen blev til. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, LEGO vandfald og kæmpestore dyr og planter. LEGO House rummer oplevelser for børn i alle aldre, der gerne vil udvikle sig kreativt og udforske de uendelige muligheder for læring gennem leg med LEGO klodsen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Fra 14. november til 30. december er LEGO House i Billund fyldt med juleoplevelser for hele familien.
Fra 14. november til 30. december er LEGO House i Billund fyldt med juleoplevelser for hele familien.
Download
Juletilbud til store og små – med én samlet billet får man denne jul adgang til både LEGO House og LEGOLAND.
Juletilbud til store og små – med én samlet billet får man denne jul adgang til både LEGO House og LEGOLAND.
Download
Med én samlet billet får man denne jul adgang til både LEGO House og LEGOLAND. Som en ekstra julegave følger der en LEGO juleæske samt et helt unikt LEGO element med i købet til de hurtige (der er et begrænset antal æsker), når man samtidig overnatter på Hotel LEGOLAND.
Med én samlet billet får man denne jul adgang til både LEGO House og LEGOLAND. Som en ekstra julegave følger der en LEGO juleæske samt et helt unikt LEGO element med i købet til de hurtige (der er et begrænset antal æsker), når man samtidig overnatter på Hotel LEGOLAND.
Download

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

BREAKING: Fantastiske UPOer observeret over New York og i LEGO® House23.5.2024 09:36:08 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag den 22. maj blev otte UPOer (Unidentified Playing Objects) observeret over New York. Heldigvis er der ingen grund til bekymring – deres mission var at sprede glæden ved at lege og være kreativ UPOerne er udtænkt af otte børn fra flere lande og virkeliggjort som LEGO® modeller af LEGO® House Master Builder, Dídac Pérez Soriano Netop nu kan de otte kreative UPO LEGO modeller opleves i forbindelse med den fascinerende rumudstilling i LEGO House LEGO® House, 23. maj 2024: Forestil dig, at din egen og syv andre fantastiske og opfindsomme LEGO kreationer flyver højt over New Yorks skyskrabere i et forrygende drone-show. Dagen efter kan du opleve din kreation som en del af en udstilling i LEGO House – den ultimative LEGO destination midt i Billund. Det er præcis det, som Sebastian på ti år fra Herning oplever i denne uge sammen med syv andre børn fra lige så mange lande. LEGO Koncernen inviterede tidligere på året unge LEGO fans fra hele verden til at tegne en UPO – et Unidentified Pla

Udforsk universet med ny udstilling i LEGO® House23.4.2024 08:00:51 CEST | Pressemeddelelse

Fra 23. april til 17. juni står LEGO® House i rummets tegn med mulighed for at dykke ned i universets gåder og bygge sine egne fantasifulde rumfartøjer. Rumtemaet er skabt i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet som en gratis udstilling på LEGO Square, hvor alle gæster kan blive klogere på rummet – og med indgang kan man fortsætte rejsen i resten af huset. Rumtemaet går hånd-i-hånd med husets fokus på at formidle Læring gennem Leg, så besøgende kan slippe deres kreativitet løs med LEGO klodsernes uendelige muligheder.

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye