PwC

Ejerledere bag familieejet ventil-virksomhed vinder Temaprisen 2023 på Sjælland

Del

Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen fra FlowCon International ApS har netop modtaget Årets Regionale Temapris på Sjælland ved Årets Ejerleder 2023. De to brødre modtager prisen for deres arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Torben Wittendorff fra FlowCon International ApS modtager Temaprisen på Sjælland 2023
Torben Wittendorff fra FlowCon International ApS modtager Temaprisen på Sjælland 2023

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2023 overrækkes for syvende gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, ejerledernes grønne transformation. Prisen går i år til Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen fra Slagelse-virksomheden FlowCon International ApS, som primært producerer ventiler til vand-, varme- og ventilationsanlæg.

“Temaprisen går til Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen fra FlowCon International. Den grønne transformation er meget vigtig for Bjarne og Torben. Det er en del af virksomhedens DNA at arbejde med bæredygtighed og energieffektivisering, ligesom ejerlederne har et stort fokus på cirkulær økonomi for at udnytte virksomhedens ressourcer bedst muligt,” siger Lars Vagner, partner i PwC i Ringsted, og fortsætter:

“FlowCon International har forpligtet sig til den anerkendte klimastandard, Science Based Targets-initiativet, og arbejder mod at blive grønnere i alle dele af virksomhedens processer. Bæredygtighed er i højsædet for Torben og Bjarne, som også har et stort fokus på at reducere virksomhedens CO2-udledninger.”

Energieffektivisering og verdensmål
I FlowCon International fylder den bæredygtige agenda meget. Det er vigtigt for ejerlederne, at de kontinuerligt arbejder med at reducere virksomhedens CO2-udledninger. Derudover arbejder ejerlederne også aktivt med flere af FN’s verdensmål, herunder målet om bæredygtig energi og målet om bæredygtige byer og lokalsamfund.

“Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen er rollemodeller, som ikke er bange for at investere for at kunne reducere virksomhedens CO2-udledninger. Deres iver efter at skabe en grønnere virksomhed er imponerende og til inspiration for andre ejerledere,” siger Lene Qvist, regionsdirektør hos Nykredit på Sjælland.

Hos Dansk Erhverv er vicedirektør, Casper Klynge, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2023 på Sjælland er Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen:

”Bjarne og Torben Wittendorff Ibsen har formået at få dette års tema, den grønne transformation, til at være en integreret del af FlowCon International. De har et særligt fokus på den grønne omstilling, og det skinner igennem i deres måde at drive forretning på, og det fortjener anerkendelse,” udtaler Casper Klynge. 

Vinder af Årets Ejerleder på Sjælland 2023
Vinderen af Årets Ejerleder 2023 på Sjælland blev Jesper og Kim Laursen fra Melitek A/S. Jesper og Kim Laursen modtager prisen som Årets Ejerleder 2023 på Sjælland, fordi de, på trods af vanskelige tider og modgang, har formået at gennemføre en komplet turnaround og opbygge en succesfuld og stabil virksomhed, som har - og fortsat gør - leverer ekstraordinære resultater.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR-konsulent i PwC Christian Corell på mobil 2829 3858 eller pressekonsulent Peter Klaaborg fra Nykredit på mobil 2056 0706 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Tid og sted for Årets Ejerleder på Sjælland
Den 9. november 2023 kl. 16:30-18:15, PwC, Eventyrvej 16, 4100 Ringsted.

Fakta om Årets Ejerleder 2023
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 20. gang. Årets tema er ejerledernes grønne transformation.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 16. november 2023 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af regionsvinderen fra 2022 samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og to erhvervsprofiler. 

Tidligere landsvindere
Layland Barker fra Titan Containers A/S (2022), Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Om PwC

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye