Aller Media

Ally vinder to prestigefyldte priser ved stor europæisk app-award

Del

Aller Medias digitale platform, der samler både lyd, videoer og artikler har netop vundet en People’s Lovie Awards i kategorien ”News & Entertainment”. Det er andet år i træk, at Ally sikrer sig to af de prestigefyldte priser til det store europæiske app-award.

Sidste år løb den digitale platform Ally med en People’s Love Award i kategorien ”News & Entertainment” indenfor Apps, Mobile & Software. De modtog desuden en Bronze Lovie fra The International Academy of Digital Arts & Sciences (IADAS). 

I år har Ally sikret sig en Silver Lovie og så er de netop igen blevet tildelt en People’s Lovie Awards i kategorien ”News & Entertainment” inden for Apps, Mobile & Software. 

Ally, der er udviklet i samarbejde med Shape, byder blandt andet på en lang række originale video- og podcastformater som ’Vi vil leve for evigt’ med Emil Thorup og Camilla Kjems, ’Bladvenner’ med Mathias Helt og Nicholas Nybro, ’Hele Mennesker’ med Medina og True crime-serier, samt en lang række artikler og artikelserier om bl.a. mode, reality, sundhed og kultur.

Pelin Gottfredsen, der er Product Manager i Aller Media er stolt og glad over prisen:

”Vi er meget glade for at modtage priserne. Vi har løbende et stort fokus på at forbedre oplevelsen i Ally, så den kan rumme alt det gode og originale indhold, der produceres. Priserne anerkender netop dette arbejde. Det er et kæmpe skulderklap til alle involverede, der arbejder målrettet og passioneret for at skabe noget ud over det sædvanlige,”

Kontakter

Om Aller Media

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye