ATP Ejendomme

Rejsegilde på Carl Bro Haven: Nye boliger på vej

Del

I går blev der fejret i Glostrup da boligprojektet Carl Bro Haven afholdt det traditionelle rejsegilde, som markerer indgangen til den afsluttende fase af Carl Bro Haven. Tobias Max Poulsen fra ATP Ejendomme kunne desuden fortælle, at boligerne forventes indflytningsklar måneder før planlagt.

Bygherre ATP Ejendomme og entreprenør V8 Construction slog d. 8. november dørene op til det traditionsrige rejsegilde, som markerer en vigtig milepæl for det voksende grønne boligområde i Glostrup. Carl Bro Haven tilføjer i alt 198 nye 2-4 værelsers lejeboliger til området.

Tidlig indflytning
Boligprojektchef i ATP Ejendomme, Tobias Max Poulsen, løftede samtidig sløret for, at boligerne allerede forventes klar til indflytning i august måned, hvilket er tre måneder før den oprindelige tidsplan. 

”Jeg er glad for, at ATP Ejendomme med Carl Bro Haven kan bidrage til Glostrups positive udvikling og glæder mig til denne sidste fase i byggeriet, så vi kan gøre boligerne og de grønne arealer parat til indflytning - endda flere måneder tidligere end forventet,” siger Tobias Max Poulsen, som repræsenterer bygherren på projektet.

Også hos entreprenøren er der også glæde at spore:

”Med Carl Bro Haven har vi forsøgt at løfte grunden fra gråt erhvervsbyggeri til et attraktivt og grønt boligområde. Det lader vi til at lykkes rigtig fint med, og at projektet med al sandsynlighed står klar til beboere væsentlig før beregnet, må siges at være godkendt,” siger Kennet Kruse, projektchef og partner i V8 Construction, som er entreprenør på projektet.

Navn med historiske rødder
Boligprojektet er en hyldest til områdets historiske rødder - navngivet efter erhvervslederen Carl Bro og virksomheden af samme navn, som i dag er en del af arkitektur- og ingeniørrådgivningsvirksomheden Sweco. Visionen er at skabe et bymiljø rigt på natur og med fokus på fællesskab for både de eksisterende beboere og deres kommende naboer.

Info om boligområdet
Carl Bro Haven rummer blandt andet et fælles orangeri og grønne fællesområder, der inviterer til både samvær og afslapning. Som tæt nabo til skov og indkøb samt Skovvangsskolen og Skovager Børnehave placerer Carl Bro Haven sig som et attraktivt valg for både familier, unge og seniorer.

Grøn boligudvikling
Carl Bro Haven forventes at blive DGNB-certificeret til guld, som er det højeste niveau for nybyggeri. Det sker blandt andet på baggrund af:

  • Solceller - Der placeres på hver tagflade et solcelleanlæg på ca. 51 m2 som samlet vil kunne give os en forventet besparelse på ca. 30.000-35.000 kwh årligt. Det betyder også, at byggeriet kan katego-riseres som et lavenergiklasse-byggeri
  • Biodiversitet - Der er udviklet en strategi for biodiversitet. Der er prioriteret naturlig blomstring og frøsætning og undgået invasive plantearter. Der er desuden planlagt håndtering af overfladevand under hensyn til lokal flora og fauna
  • Fremtidssikring - Bygningen er fremtidssikret med mulighed for at ændre på bolig- og romstørrelse i fremtiden og så er et godt indeklima blevet prioriteret.

Udlejning af lejlighederne starter til foråret.

null
null
null
null

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye