Norlys

Norlys skruer op for kundernes digitale tryghed i nye produkter

Del

Hvad enten det drejer sig om digitale krænkelser eller svindel online, er Norlys-kunder fremadrettet dækket af en cyberforsikring.

Hvert år bliver flere end 150.000 danskere offer for kriminalitet begået på internettet, viser tal fra den årlige offerundersøgelse.

Det høje antal dækker over alt fra misbrug af betalingskortoplysninger, over svindel ved samhandel til identitetstyveri.

Derfor gør Norlys nu en ekstra indsats for at øge kundernes tryghed online og introducerer en cyberforsikring fra Topdanmark i selskabets nye internetprodukter.

- Som internetudbyder giver vi vores kunder nøglen til deres digitale liv. Derfor vil vi også gerne tage ansvar for, at de får så tryg en oplevelse som muligt og hjælpe, hvis de pludselig er havnet i en ulykkelig situation, siger Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys’ digitale forretning.

Norlys har allerede en sikkerhedspakke, der beskytter kunder mod potentielt farlige hjemmesider og virustrusler, og nu udvides trygheden med en cyberforsikring fra selskabets samarbejdspartner, Topdanmark.

Aftalen betyder blandt andet, at Norlys-kunder kan få rådgivning til sikker e-handel, og udsættes de for digitale krænkelser, kan forsikringen byde ind med for eksempel krisehjælp.

Sidste år viste en undersøgelse fra ITWatch faktisk, at 41 procent af de danskere, der havde tegnet en cyberforsikring, havde gjort brug af den. Samme billede kan Topdanmark genkende.

- Nogle får misbrugt deres identitet, andre oplever kortmisbrug eller får delt et intimt billede. Dækningen er skræddersyet til forbrugere, der gerne vil have hjælp, hvis det går galt online, og vi kan blandt andet stå klar med retshjælp eller med at dække selvrisikoen ved kortmisbrug, siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark.

Norlys´ nye produkter er tilgængelige fra i dag.

Fakta om Norlys’ nye produkter med mere sikkerhed:

  • Norlys har netop sendt en række nye internetprodukter med hastigheder fra 200 og op til 1.000 mbit på markedet. De nye produkter indeholder alle en cyberforsikring fra Topdanmark.
  • Forsikringen inkluderer blandt andet juridisk rådgivning og hjælp ifm. digitale krænkelser og handel på nettet, psykologisk krisehjælp, retshjælp og selvrisikohjælp ved kortmisbrug.
  • Den nye cyberforsikring er en tilføjelse til Norlys’ arbejde for at øge trygheden for kunderne, da Norlys allerede i dag tilbyder en sikkerhedspakke, der beskytter mod virus og ransomware og sikrer dine indkøb og bankforretninger online.
  • Læs mere om cyberforsikringen på norlys.dk/internet/cyberforsikring

Kontakter

Billeder

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 3.500 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, København og en række mindre byer. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til flere end 1,7 millioner husstande og virksomheder. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi blandt andet landets største elnet og landets største fibernet samt aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading, som handler med energi. Vi ejer også halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye