Fredensborg Kommune

Lærke Rose Kvisgaard fra Ebbe Dalsgaard A/S løb med årets lærling/elevpris

Del

Der var både blomster og en kontant pris til Lærke Rose Kvisgaard, da hun blev hædret med årets lærling/elevpris

Fra venstre ses erhvervsrådets formand John Hemming, udvalgsformand Lars Søndergaard, prisvinder Lærke Rose Kvisgaard, anlægsgartner og entreprenør Søren Dalsgaard og borgmester Thomas Lykke Pedersen
Fra venstre ses erhvervsrådets formand John Hemming, udvalgsformand Lars Søndergaard, prisvinder Lærke Rose Kvisgaard, anlægsgartner og entreprenør Søren Dalsgaard og borgmester Thomas Lykke Pedersen

”Vinderen af dette års Lærling/elevpris er en ekstraordinær lærling, som har gjort sig godt bemærket på sin læreplads”, sådan sagde John Hemming, formand for Erhvervsrådet, da han uddelte årets pris ved erhvervskonferencen på rådhuset den 1. november.

”Jeg sætter stor pris på anerkendelsen fra både priskomitéen og fra min læreplads. Og så er jeg heldig, at jeg har en læreplads hvor der er mange krævende opgaver og et godt arbejdsmiljø”, kvitterede årets prismodtager Lærke Rose Kvisgaard.

I indstillingen af Lærke Rose Kvisgaard til prisen havde hendes læreplads – entreprenør og anlægsgartner Ebbe Dalsgaard A/S – blandt andet argumenteret sådan:

”Hun er en meget initiativrig person, hun er lyttende og meget moden i sine beslutninger. Selv på de mest krævende opgaver midt i byens virvar formår hun at holde hovedet koldt, tænke selvstændigt og træffe de rigtige beslutninger.

Fagligt er hun rigtig dygtig og altid åben for ny læring. Hver eneste dag møder hun op med godt humør og masser af gåpåmod.

Det er en sand fornøjelse at have hende ansat som elev - og vi håber at hun kan få anerkendelse for hendes indstilling til arbejds- og uddannelseslivet”.

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye