sundhed.dk

Nu er det lettere for læger at finde rundt i de offentlige sundhedstilbud

Del

Med en opdateret og forbedret visning på sundhed.dk bliver det nu lettere for de praktiserende læger at finde rundt i de sundhedstilbud, som kommuner og regioner tilbyder til sine borgere.

Kommunernes og regionernes sundhedstilbud skal hjælpe borgerne med at forebygge sygdom, leve sundere eller få hjælp i sygdomsforløb eller livskriser. De er alle samlet på sundhed.dk, hvor de praktiserende læger kan finde dem, når der kommer patienter, der har brug for hjælp.

For at sikre, at lægerne bedre kan få overblikket har sundhed.dk og Kommunernes Landsforening gennem længere tid arbejdet på en forbedring af både visningen og anvendelsen af sundhedstilbuddene, som bliver lanceret den 7. november 2023.

Et vigtigt arbejdsredskab for læger
De offentlige sundhedstilbud er et vigtigt arbejdsredskab for praktiserende læger, når de skal hjælpe borgere, der gerne vil ændre livsstil eller har brug for støtte i forbindelse med sygdom eller andet.

Ved at opdatere og forbedre visningen bliver det nemmere og hurtigere for læger at finde de relevante tilbud til deres patienter. Blandt andet er sundhedstilbuddene blevet inddelt i kategorier, og visningen er ændret, så der er et bedre samlet overblik. Samtidig er selve beskrivelserne af de enkelte tilbud gjort mere ensartede, kortere og mere præcise, så de er nemme at orientere sig i hurtigt.

Fakta: Hvad er et sundhedstilbud?

  • Et sundhedstilbud er et tilbud fra kommunen eller regionen. De er samlet på sundhed.dk.
  • Det primære formål er at hjælpe borgerne med at forebygge sygdom, leve sundere eller få støtte og rådgivning i sygdomsforløb eller kriser i livet. 
  • Et sundhedstilbud løber over en tidsbestemt periode, der svinger mellem alt fra et enkelt møde, en anonym telefonsamtale til et længere forløb over nogle måneder.
  • Ved at samle dem ét sted kan praktiserende læger let og overskueligt finde relevante informationer om de sundhedstilbud, der udbydes i kommuner og på hospitaler.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye