Bellagroup A/S

Bogforum 2023 slår alle rekorder: Så mange besøgte Bella Center i weekenden

Del

39.075 lagde i weekenden vejen forbi Bogforum 2023 i Bella Center og Bella Arena på Amager. Det er det højeste besøgstal på festivalen nogensinde og markerer dermed et foreløbigt højdepunkt for Danmarks største litterære event efter et par svære år under og efter Corona-pandemien.

Foto: Bogforum
Foto: Bogforum

11.694 fredag, 16.851 lørdag og 10.530 søndag. Så mange gæster besøgte Bogforum i weekenden. I alt 5.142 flere besøgende end i 2022. 

”Hvis der er nogen, der mener at bogen er død, er det her det stærkeste argument for det modsatte. Interessen for bøgerne, forfatterne og de gode historier er stor,” siger festivalleder Andreas Nordkild Poulsen.

Festivalen fordelte sig i år på hele 47.190 m2 og introducerede blandt andet nye sceneformater og et nyt food court-område med populære brands som Joe & The Juice, Gorms Pizza og Hansens Is.

Også på Børnenes Bogforum var der sat all-in på en god weekend for hele familien.

”En af vores store prioriteter i år har været at løfte oplevelsen for børnefamilierne. Med en stor ny børnescene, krea-værksted og flere aktiviteter samt stærke partnerskaber med blandt andre LEGO, Legeakademiet og DR har vi forsøgt at sammensætte et program, der taler til børn i alle aldre, og det er i den grad lykkedes,” tilføjer Andreas Nordkild Poulsen.

Blandt de arrangementer, der trak mange gæster, kan nævnes samtaler med Svend Brinkmann, Helle Helle, Jussi Adler-Olsen og Eske Willerslev samt et temaarrangement om Tove Ditlevsen.

Datoerne for næste års Bogforum ligger allerede fast. Det bliver 1. til 3. november 2024 – og som altid i Bella Center og Bella Arena. Yderligere info tilføjes løbende på www.bogforum.dk.

Nøgleord

Kontakter

Festivalleder Bogforum Andreas Nordkild Poulsen, anpo@bellagroup.dk / 32 47 21 23

Billeder

Foto: Bogforum
Foto: Bogforum
Download
Foto: Bogforum
Foto: Bogforum
Download

Om Bogforum

Bogforum er Danmarks største litterære event, og har været afholdt hvert år siden 1992. I 2012 flyttede Bogforum fra Forum på Frederiksberg til Bella Center Copenhagen på Amager.

Hvert år lægger omkring 35.000 gæster vejen forbi Bogforum, og festivalen trækker mere end 200 udstillere på tværs af litteratur- og kulturbranchen. Størstedelen af Bogforums udstillere er forlag.

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum