Ombold

Prisvidende fodboldaktivitet inviterer til fodboldstævne i Ballerup

Del

Onsdag den 8. november bliver Topdanmark Hallen forvandlet til et fodboldmekka for mennesker i udsatte positioner, når Ballerup-Skovlunde Fodbold, Brydehuset, Ballerup Kommune og OMBOLD inviterer til OMBOLD-stævne i Ballerup.

Ballerup-spiller jubler til DM
Ballerup-spiller jubler til DM OMBOLD

Op mod 12 hold forventes at deltage i stævnet. Det betyder, at Topdanmark Hallen vil lægge (kunst)græs til omkring 100 spillere, der skal have et afbræk fra dagligdagen med fodbold og fællesskab.   

Fællesnævnerne for spillerne, der deltager i stævnet, er, at de kæmper med misbrug, hjemløshed eller psykisk sårbarhed, hvilket gør det svært at være tilknyttet et traditionelt foreningsliv. Men OMBOLD-træningen tilbyder et fællesskab, hvor det er lettere at passe ind, og blive accepteret og anerkendt for den, man er.

Mellem kampene vil det være muligt at fange spillere, trænere, socialfaglige medarbejdere og OMBOLD-medarbejdere til evt. interviews eller spørgsmål.

Program

Kl. 10.00 – Stævnet sparkes i gang

Kl. 12.00 – Showkamp mellem lokale OMBOLD-spillere og lokale politikere (heriblandt Ballerups borgmester)

Kl. 12.15 – Frokost

Kl. 15.30 – Medaljeoverrækkelse

OMBOLD i Ballerup

OMBOLD-træningen i Ballerup blev sparket i gang den 1. februar 2023, men på rekordtid er der blevet skabt et stærkt positivt fællesskab til træningen. Holdet fra Ballerup har deltaget i flere af OMBOLDs regionale mesterskaber, og i september gjorde de en flot figur ved Danmarksmesterskabet i OMBOLD i Viborg.  

Initiativet med at skabe et positivt fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner vandt for nyligt Sundhedsprisen i Ballerup Kommune. Initiativet har formået at blive et attraktivt sted, hvor man kan efterlade hverdagsbekymringerne på sidelinjen og erstatte dem med fysisk aktivitet og positive sociale relationer.

Initiativet med OMBOLD-træningen i Ballerup er et samarbejde mellem Ballerup-Skovlunde Fodbold, Brydehuset, Ballerup Kommune, DBU Sjælland og OMBOLD under projektet ’Inklusion i Fodbold Danmark’, som man kan læse mere om her: www.ombold.dk/inklusion-i-fodbold-danmark/   

Kontakter

Ombold

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

Udsatte skal dyrke mere idræt: OMBOLD vil nå flere udsatte gennem nye idrætsinitiativer15.4.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

OMBOLD har siden 2003 brugt fodbold og det fællesskab, der følger med, til at skabe positive livsforandringer for mennesker i udsatte positioner. Gennem et 3-årigt pilotprojekt, støttet af Den A.P Møllerske Støttefond med 6 millioner kroner, vil OMBOLD overføre erfaringerne fra fodbolden til floorball, badminton og gang/løb, så flere udsatte mennesker kan blive en del af idrætsfællesskaber.

AGF og OMBOLD vil styrke fællesskabet og støtte udsatte i Aarhus gennem fodbold11.4.2024 10:55:46 CEST | Pressemeddelelse

Aarhus' fodboldflagskib, AGF, og NGO’en, OMBOLD, går sammen om to særlige fodboldbegivenheder, der ikke kun handler om mål og sejre, men også om at styrke fællesskabet og støtte udsatte mennesker. En Sponsorcup og det første Aarhusmesterskab i gadefodbold er på programmet - alt sammen til fordel for OMBOLDs arbejde med at skabe positive livsforandringer for udsatte mennesker gennem fodbolden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye