Mentech A/S

Mentech Danmark får autorisation i Ecovacs

Del

Mentech Danmark har indgået et partnerskab med robotstøvsugermærket Ecovacs. Mentech har fra den 1/11 2023 fået autorisation til at kunne udføre autoriserede reparationer både inden for og udenfor garantiperioden. Mentech Danmark udtrykker taknemlighed for det nye samarbejde.

Mentech er nu autoriseret i Ecovacs
Mentech er nu autoriseret i Ecovacs

Mentech indgår nyt samarbejde

Mentech Danmark har nu fået en ny stor autorisation i hus. Det kinesiske robotstøvsugermærke Ecovacs har nu indgået en aftale med den grønne IT-virksomhed. Denne spændende nye aftale kommer til at betyde, at Mentech Danmark nu kan reparere Ecovacs produkter både inden for og udenfor garantiperioden.  Denne nye autorisering som er i hus hos Mentech Danmark, er en stor ting, og virksomheden udtrykker deres store glæde ved dette nye og spændende partnerskab.

Mentech Danmark er en grøn IT-virksomhed, som fokuserer på at reducere elektronikskrald. Dette gør de ved at forlænge levetiden på elektronik igennem reparationer.  De glæder sig til at kunne arbejde sammen med Ecovacs og være med til at gøre planeten grønnere en reparation ad gangen.

Ecovacs

Ecovacs er et kinesisk robotstøvsugermærke der startede som en visionær startup for 25 år siden og har sidenhen vokset sig til en global virksomhed. Ifølge Ecovacs er deres robotter mere end simple husholdningsapparater, de er med til at gøre livet letter, smartere og mere effektivt. Ecovacs fortæller at det er en robot til alle familier.

Ecovacs har et væld af forskellige robotprodukter, et af deres produkter er deres DEEBOT, det er linjen af deres robotstøvsugere. Deres robotstøvsugere er med til at frigive deres brugerne fra det tidskrævende husarbejde med at støvsuge hjemmet. Et andet produkt som Ecovacs producer er deres WINBOT, som er en robot der hjælper med at polere vinduer effektivt. Ecovacs producerer også luftrensende robotter, som de kalder ATMOBOT.

Mentech og Ecovacs

Mentech Danmark takker Ecovacs mange gange for tilliden og denne nye spændende autorisering. Den grønne IT-virksomhed fortæller, at de ser meget frem til dette nye partnerskab og de byder Ecovacs velkommen til Mentech-familien med åbne arme. Mentech Danmark fortæller, at de ser frem til, hvad dette partnerskab kommer til at bringe.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download
Mentech er nu autoriseret i Ecovacs
Mentech er nu autoriseret i Ecovacs
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye